Je test slabě pozitivní devět dní po styku?
Ahoj, mám takový dotaz..
Dnes je to 9 dní po styku, styk byl den nebo 2 před ovulkou. Na testu je slabý duch je to možný? Tak brzo? Test jsem si dělala, protože mám strašně citlivý prsa, nic mě nechutná, břicho mám nafoukly a v noci jsem nemohla spát 😀 Vím, testovat se má až v den MS ale prostě mě to nedalo kvůli tomu jak se cítím 🙏 Jen by mě zajímalo, zda je to možný mít test slabé pozitivní? ☘️
Tie priznaky si skor len nahovaras. Keby to boli tehotenske priznaky tak by si mala ciarku na teste. Ja vidim zatial negativny test. Skus pockat par dni.
@monbonaa Udělej test ob den a uvidíš, zda je čárka víc vidět, či nikoliv. Já měla od ovulace asi 10dnů už hezkého ducha. A vždy to bylo těhotenství.
určitě může, ale nevýhoda takhle časného testování je, že můžeš odhalit těhotenství které nemá šanci na přežití a odejde s menstruací, mne se to takto stalo dvakrát po sobě a pak napotřetí už to dopadlo a 9dpo byla na testu i docela pěkná čárka. Pokud jsi hodně zvědavá a nevydržíš čekat, za což se nemusíš vůbec stydět přestože některé harpyje mají potřebu na to nadávat, tak si zajdi do lékárny pro tento test 😊 je skvělý a přesný, mne ukázal syna právě 9dni po ovulce a ještě odpoledne, ani né z ranní moči 😁 používala jsem ho vždy do kelímku ne do proudu, protože neumím mířit 😆
@martulka88 jasný zkusím za 2 dny a uvidím 🙂 jen mě zajímalo zda to může být nebo jestli to taky tak někdo měl 🙂
@vero987nika já právě se dívala na podobný, chtěla jsem si koupit tento, píše se že lze pouzit uz 5 dní před MS 🙂
@vero987nika nebo tenhle je lepší?? Nemám s tím zkušenosti tak se ptám jak blbá 😀😀
Já měla příznaky 7dpo, pocit na omdlení, slabost a nevolnost - jak kdyby mi chyběl cukr po větší fyzické námaze. Druhý den duch na testu (řekla bych že viditelnější než tvůj) a den na to pozitivní digitální clearblue. Takže ano, možné to je 😊 a priznaky jsem si nenalhala, protože jsem temhotenství v tu chvíli nijak neočekávala 😀 nechali jsme tomu volný průběh a pak jsem to počítala zpětně kdy asi byla ovulace (mám ale pravidelné cykly na den přesně a podle MS miminko celou dobu odpovídalo teď jsme už o skoro 3 týdny napřed. Podle MS 22t UTZ 25tt 😀😀) takže testuj dál a uvidíš zda čárka sílí nebo zkus ten digitální test ráno s první močí
@monbonaa Já to chápu. Jinak ClearBlue jsem taky dělala, ten digitální 😊 Ale přiznám se, že ten jsem si šetřila na den MS 😊 Jinak se na MK objevují komentáře, že GS dělá falešné duchy. Já jsem vždy, když měla ducha - nelovila jsem "risku", ale vždy tam byl náznak, když jsem byla těhotná. Tak či tak testuj obden a uvidíš 🍀
@martulka88 budu testovat dal a uvidím ☘️🙏 Mám objednaný clearblue ultra časný, ale ten si nechám až 4-5 dní před MS jak pisou 🙏

@monbonaa