Je to ryska na těhotenském testu nebo pozitivní výsledek?
Holky myslíte že to je ryska nebo že už to vypadá na normální čárku? 😮 Snažíme se dva měsíce.

@lencaa11 jasně úplně pozitivní není, ale když mi tenhle test udělal falešnou čárku tak to nebylo v limitu a byla užší jako ryska🤔 právě proto si myslím že tohle není falešný 🙂
To ukáže čas dny testovala bych dal jiným testem když se tady podíváš tak je tu plno žen které meli takové 👻 a TT to nebylo tento test stojí na kapsu ..
Já bych řekla pěkný duch😃
@lencaa11 ano to máš pravdu, koupím dnes jiný a uvidím zítra ráno 🙂
@leslii taky něco vidím 🙂
Jinou značku, tenhle dělá falešný //
@lilian2111 děkuji, uvidíme, jak říkám,nedělám si až tak velkou naději...jakou značku by jsi doporučila?
@leslii za mě je super Dr max. Mamatest a slunicko občas taky udělají falešnou,.. je to teď nějaký zapeklitý s temi testy 🙄 ale max mi nikdy neudělal čárku aniž bych nebyla těhotná ☺️
@lilian2111 ..toto je TT z Dr.Max
@leslii Ale já odpovídala autorce. Na tvém nevidím nic 😕
@lilian2111 děkuji,omlouvám se😉,napsala jsi to mě
@leslii Nepsala a autorka nejde označit protože je anonym. 😁
@lilian2111 ..proto jsem ti odpověděla 😊
Nic tam není, tohle dělají při uschnutí všechny testy....pokud tam není viditelná čárka já osobně už tomu nevěřím. Nejlepší na začátku je zajít na krev a nebo prostě počkat...již pár let čekáte tak ty 3 dny už je úplně nic, nemyslím ale že je pozitivní
@leslii No jasně, protože jsem ti už odpovídala 🤷🏻♀️😂
Ale moje první odpověď byla autorce. Tys pak reagovala 🫣
@lilian2111 tak jsem si koupila test z Benu a něco tam je ale není to fotitelný jako na tom předchozím testu🤔
@lilian2111 děkuji za vysvětlení 😅💐
Takhle vypadal můj první test, kdy jsem mela tušení a teď jsem ve 26tt 😁🥰
@tynuska77 tak nic dneska jsem byla na gyndě skrz jiný problém dělala mi ultrazvuk a mám nízko sliznici tak prý to nevypadá že by tam něco bylo🤷🏻♀️

Zatím nic co by šlo napsat " čárka pozitivní " testovala bych jiným testem tento řád dělá 👻 ...