icon

Je to těhotenství?

andrrriiik
11. čer 2015

Holky,měla bych takový dotaz:15.5.jsem dostala MS,která trvala přes dva týdny,20.5.jsem měla jít po třetí na antikoncepční injekci,ale neseděla mi,tak jsem nešla.Pár dní po tom,co mi skončila MS,se objevila zase,a dnes jsem měla na testu slabounkého ducha.Může to být těhotenství,nebo jen falešně pozitivní test?Podotýkám,že mi tři dny bylo dost špatně,a motá se mi hlava.Děkuji za odpovědi.

Strana
z2
bajana
11. čer 2015

Nechránený styk=možné tehotenstvo. Nič viac sa napísať nedá. Neexistuje tu nik, kto by ti napísal, že si určite tehotná alebo je test určite falošne pozitívny.

andrrriiik
autor
11. čer 2015

@bajana Děkuji 🙂

cepanka
11. čer 2015

Motani hlavy byl jeden z priznaku, proc sem si delala test...a kdyz mas ducha...myslim, ze se zadarilo..

ducik
11. čer 2015

@andrrriiik tak dlouhá ms mohla být také samovolně potrat, a i proto ti mohlo být zle. To fakt nejde říct

andrrriiik
autor
12. čer 2015

@cepanka No dnes jsem si dělala jiný test,a není skoro vidět,řekla bych,že méně,než na jiném druhu testu,ale duch tam malinkatý je.Ale zase kdybych byla těhu,tak by čárka nebyla tři dny stejná,ale byla by už pěkně vidět ne?

@ducik Tak potrat mě nenapadl,ale mě začalo být špatně,až jsem měla novou MS,po těch pár dnech,co mi skončila ta dlouhá.

nov.tere
12. čer 2015

A co zajít na gyndu ať naberou krev nebo udělají UTZ jestli jsi těhotná bude vidět aspoň váček nebo něco takého.

andrrriiik
autor
12. čer 2015

Na gyndu jdu v pondělí 🙂
@nov.tere

nov.tere
12. čer 2015

@andrrriiik JJ ono sice ti tu ženy napíšou co by to mohlo být ale mě by zaráželi ty dva týdny MS a pak znovu další MS.

andrrriiik
autor
12. čer 2015

@nov.tere Já vím taky mě to zarazilo,ale říkala jsem si,jestli za to nemohla antikoncepce.Jako že mi nesedla i v tomto,ale jak budu na gyndě,určitě se na to zeptám 🙂

nov.tere
12. čer 2015

@andrrriiik Tak mohla to být i HA ale říká se že pokud se to neupraví po 3 měsících tak vyměnit nevím jak dlouho jsi chodila na injekce.

andrrriiik
autor
12. čer 2015

@nov.tere No půl roku,ale problém začal až po druhé injekci,tak jsem na třetí nešla.

nov.tere
12. čer 2015

@andrrriiik tak to je zajímavé. No každopádně uvidíš v pondělí. A injekce byla provera nebo něco takového nebo se pletu?

andrrriiik
autor
12. čer 2015

@nov.tere Jj,provera,začala jsem přibírat,tak jsem si řekla,že takhle ne,a ukončila jsem to.Pět dní před tím,než jsem měla jít na další,jsem právě dostala MS,která trvala více než dva týdny.Už jednou se mi stalo,že jsem ji měla 3 týdny,ale byly tam kusy sliznice,asi myom,nevím.Ale to je dávno.

nov.tere
12. čer 2015

@andrrriiik Tak provera je svinstvo tak se nedivím že jsi měla tak dlouho MS já měla proveru na úpravu cyklů ale jen v práškách a ne injekce.

andrrriiik
autor
12. čer 2015

@nov.tere Jj,víc lidí mi potvrdilo,že Provera je hnus.S tou MS to taky bylo divné,nejdřív jsem ji měla,i přes Proveru,pak asi 3-4 měsíce ne,a pak ty dva týdny,pár dní pauza,a ted ji mám zase už 4 den.

cepanka
12. čer 2015

@andrrriiik to zalezi...muze byt horsi test..hcg muze stoupat pomaleji..spousta holek tu ma testy 7dni po sobe a kolikrat zadny rozdil..

nov.tere
12. čer 2015

@andrrriiik nemyslím si že by to bylo těhotenství spíš rozhazený hormony po té Proveře uvidíš v pondělí.

andrrriiik
autor
12. čer 2015

@nov.tere Tak tos mě uklidnila,přece jen malému je teprve 8m a když třetí,určitě ne hned po sobě 🙂

nov.tere
12. čer 2015

@andrrriiik tak provera je docela svinstvo a sama doktorka mi říkala že když bych ji chtěla jako injekci tak že je pak hodně těžké otěhotnět

nov.tere
12. čer 2015

@andrrriiik ale dokud nebudeš u dr tak si nemůžeš být jista ničím najednu stranu já mám jedno dítko přes HA a druhý i přes nechráněný styk přišlo až po dlouhé době a to shodou okolností 🙂

andrrriiik
autor
12. čer 2015

@nov.tere Jj,mám kamarádku,co taky otěhotněla přes HA.U nás to bylo naopak,manželovi to dvakrát uteklo,a nic.Jak jsme se začali snažit,povedlo se až po 9 měsících.Proto se mi nezdá,že bych najednou otěhotněla 🙂

bajunka
17. čer 2015

nechci strašit,ale dlouhotrvající MS nebo špinění, duchové na testu může taky znamenat mimoděložní těhotenstvi...

andrrriiik
autor
17. čer 2015

@bajunka Ale to bych měla bolesti ne?

nov.tere
17. čer 2015

@andrrriiik jak to vlastně vypadá? Byla jsi u dr?

andrrriiik
autor
17. čer 2015

@nov.tere Dr tam celý týden není,tak musím až v pondělí.No jsem zvědavá,co zjistí ☹

nov.tere
17. čer 2015

@andrrriiik a co zajít k jinému?

bajunka
17. čer 2015

@andrrriiik no já měla bolesti občas né pořád až po nějaké době to byla souvisla bolest, která mně pak položila

andrrriiik
autor
17. čer 2015

@nov.tere Bydlím v malém městě,a tady je jen jeden.Jinak jsem mluvila aspoň se sestrou,a ta řekla,že mám přijít v pondělí,takže to asi stačí 🙂 Nechci zbytečně plašit,nejspíš je to jen nějaká porucha,řekla mi to i ta sestra 🙂

andrrriiik
autor
17. čer 2015

@bajunka Já právě nemám žádné bolesti,jen při té MS,jako vždy.A když jde o mimoděložní těhotenství,tak duchy sílí,nebo zůstávají stejné?

nov.tere
17. čer 2015

@andrrriiik tak uvidíš dej pak vědět docela mě to zajímá co to nakonec bude

Strana
z2