icon

Je TT v pohodě?

stanulice
1. led 2021

Test dělán 28dc , menstruace není pravidelná . Ale omylem sem ho nechtem skripla :( co myslíte , další testy před slaboučký duch .

Je TT v pohodě?
Strana
z2
terka80
1. led 2021

@stanulice co to je za rozebrany tt

stanulice
autor
1. led 2021

@terka80 je to test z Benu , byl plastovi 🙂 růžoví teď nevím název citlivost 10.

pommpomm1
1. led 2021

Udělejte si nový test, tomuhle bych moc nevěřila

ema90
1. led 2021

Ja tam nevidim nic. Proc si kupujete plastovy, kdyz ho pak rozpitvate? Boze muj 🙄🤦🏼‍♀️

stanulice
autor
1. led 2021

@ema90 zajisté 🙈🤷🥳🥳🥳

stanulice
autor
1. led 2021

@pommpomm1 samozřejmě to mám v plánu , děkuji 🙂

ema90
1. led 2021

@stanulice Tak proc se ptate, kdyz tam tu carku sama vidite? 🙂 Tohle za me neni test, ktery prokazuje tehotenstvi. Je to rozkuchany, pomackany, rozmoceny, cosi.
Kdyz tu carku lovite tim, ze test musite rozpitvat, aby slo vubec neco videt, tak bude asi lepsi si udelat za dva dny test novy, ne?

stanulice
autor
1. led 2021

@ema90 paní , slečno Emo90 nevím co jsem vám udělala , ale pokud vás naštval muk příspěvek tak stačí se chytnout za hlavu a zmáčknout šipku zpět . Tak jednoduché , jestli je v tom nějaký mindrak omlouvam se a mrzí mě že jsem vám přišla do rány , . (Ale nějak si z toho nic nedělám :* ) . Takže pro upřesnění jelikož předešlé testiky byli duchové slabé tak sem si ke nalepila na papír (což určo nejsem jediná ženská na světě co to dělá ) bohužel v lékárně už testy obyč neměly jen tento což doufám že neřeknete že za to můžu já :D , tak sem ho potom vytáhla abych mohla nalepit , nevím asi plast mě na malej papírek držet nebude :D :D ... Co myslíte ? Vy bože můj :D

palja
1. led 2021

@stanulice já myslím že tenhle test je negativní, plastové se nemají rozebírat. Pokud ho chcete přilepit, tak to jde úplně v pohodě z každé strany izolepou a nemusíte ho rozebírat. Zkuste udělat za 2-3dny jiný test 🍀✊

ema90
1. led 2021

@stanulice 🙈🙈🙈 To je nejlepsi, polozit otazku a pak se hrozne rozcilovat nad tim, kdyz nekdo nahodou odpovi jinak, nez se vam libi 😀
Otazka zni Je TT v pohode. Odpoved zni Ne, neni v pohode. Myslim, ze nejsem jedina, kdo ma tenhle nazor 🙃 Tak se necertete 😉

stanulice
autor
1. led 2021

@palja děkuji moc test udělám určitě jiný , já jen jestli to má nějaký velký vliv na testu no :( nic víc sem nechtěla vědět . Už dítě mam a když sem prostě těhotná nebyla nebyl ani žádný náznak nějakýho duchu 🙂 .

stanulice
autor
1. led 2021

@ema90 kdo se čerti :D :D vy jste mě sice odpověděla ale hned jste musela píchnout ! :D tak co čekáte z druhé strany ? ... Za odpověď sem vděčná ani s vám ji nevyhrotila ale toho jste si asi nevšimla což ? :D nevadí

michaelarousova
1. led 2021

@stanulice pani reje ve vsech diskuzich nejak bych ji neresila😂 a na rozebrane testy ma vylozene alergii😂

ema90
1. led 2021

@stanulice Ano, protoze na blbou otazku, blba odpoved. Nashle 🙃🙋🏼‍♀️

michaelarousova
1. led 2021

@stanulice kazdopadne bych pockala na dalsi a pak delala nejake zavery☺️Tenhle test je takovej na nic☺️

ema90
1. led 2021

@michaelarousova Nejen na rozebrane testy, ale taky na neviditelne duchy x dni pred ms 😊

michaelarousova
1. led 2021

@ema90 tak nereagujte a je to☺️Kazdej jsme nejakej☺️

lachtanice86
1. led 2021

@stanulice a to si vzala kde, že tě napadlo rozložit? Nic tam není, jestli mas pocit ze meska ms udelej další test

stanulice
autor
1. led 2021

@ema90 jo takhle to s vámi je , :D je my vás ale líto :* :* , . Co jiného říct , jen uže prosím nepište ignor na vás ! .. vám se tohle vrátí , KARMICKA :* ne nashle spíš sbohem 🙂

stanulice
autor
1. led 2021

@lachtanice86 nějak nechápu otázce :D , už s psala proč jsem po delší době test vytáhla z obalu .

martaskaaa
1. led 2021

Na testu nevidím ducha, ale spíš rysku.

stanulice
autor
1. led 2021

@martaskaaa děkuji já si myslim že je úplně na nic ;) zkusím další 🙂

lachtanice86
1. led 2021

@stanulice ja taky nerozumím řeči tvého kmene.

stanulice
autor
1. led 2021

@lachtanice86 Aaaa další dobrý den a sbohem :D

jakreb
1. led 2021

@ema90 Presne a na 10siatky ostatych negatívnych testov.
@stanulice Nie nepoznám žiadnu zenu co si lepi tehotenske testy na papierik. Dokonca negatívne a este ich aj rozobera. To je akože k comu dobre? Poznam len také co si urobia jeden max.2 testy ak meska MS. A hned su v obraze. 😉
K otázke-test je negatívny.

lachtanice86
1. led 2021

@stanulice si budu psát co chci, ale u někoho kdo nesklonuje slova, píše hrubky, vynechává písmena, a pak se ještě rozčiluje, tak to je opravdu těžký pochopit. Nazdar

ema90
1. led 2021

@stanulice Lito? Proc lito? Za to, ze vam napisu pravdu? 🤷🏼‍♀️😀
Ja jsem v pohode, vy karmicko 😀 Aspon se naucte pravopis, kdyz uz se chcete takhle obhajovat.

sudylichozrout
1. led 2021

🤦🤦😆 OMG, zenska!

ema90
1. led 2021

@sudylichozrout To je material, co? Ale blba jsem uplne ja 😂🤦🏼‍♀️

sudylichozrout
1. led 2021

@ema90 Njn, "snažylka" 😀 (dle vzoru Jyrka).

Strana
z2