Je tu možnost těhotenství?
Ahoj, už sem tu psala ale objevili se nové věci.
Sem po operaci laparo (cysta, srůsty, endometrióza)
Po vytažení stehů před 2 týdny ve Čtvrtek, jsme měli nechráněný sex (snažíme se druhé mimi).
Minulý týden ve Čtvrtek (bylo to přesně týden po styku) sem byla na gyndě a doktorka říkala, že něco se "dole" děje, krev byla čistá.
A od Soboty mám tlak v pochvě (chvílemi pocit píchnutí někde vevnitř), po zvednutí ze záchodu tlak a pocit znovu potřeby, jinak dnes se přidalo růžové špinění.
Možná snad i větší únava a občasná nevolnost a emoce teda lítají jak drak. Raději si říkám, že to nevyšlo ale přeci jen je to zvláštní.
Rady ? Zkušenosti ? Test nechci a krev budu mít zítra u doktorky 😊 Holky díky.
T
@ema90 Jako cítím se jinak, ty emoce tak nelítali jak teď 😅😂
@stastnamatka07 Jeste pozor na to, at to nezamenujete s PMS 😕
Ono si hodne zenskych mysli, ze maji tehotenske priznaky a pritom to jsou klasicke priznaky pred menstruaci.
Ja kdyz otehotnela, tak jsem to poznala hned, protoze to byly opravdu zvlastni priznaky 😀
Po ctyrech pivech jsem nebyla vubec opila a rano jsem nemela zadnou kocovinu 😂
V tu chvili jsem vedela, ze je neco hoooodne jinak 😀
Pak se k tomu pridaly dalsi a dalsi priznaky.
Vsak se zitra dockate a uvidite 🙂
@ema90 Jo to už nějak vydržím 😁 Ale holky mám otázečku ještě. Před uhnízděním by v krvi nic nebylo nee ? Pokud to vyšlo, tak teď už asi jo nee ?
Počítala sem to a když to tedy nebude menstruace, tak by krevní test mohl 11 dní po styku ukázat něco ? Údajně by měla proběhnout už nidace a to je prý potvrzení těhotenství.
@stastnamatka07 Hcg stoupa az s tehotenstvim, takze nejspis ne. Ale ani to vam nezaruci tehotenstvi. Dulezity je, aby hcg stoupalo jak ma a neodeslo pak tehotenstvi spolecne s ms, coz se docela stava 😕
@stastnamatka07 Zalezi, kdy byla ovulace, ale ano, 11 dni po ovulaci muze byt tehotensky test pozitivni.
@ema90 Ovulaci vůbec nevím ale prej nejčastější otěhotnění je při ocistkach i po operaci. A my jsme měli sex cca 8-9 den po operaci a to se tělo ještě očišťuje. Tak mi to bylo řečeno.

@stastnamatka07 Ja bych vydrzela do zitra 🙂
Chapu, ze uz jste zvedava, ale priznaky ma kazda zensky jiny.
Samozrejme je tu moznost tehotenstvi, proc ne 🙂
Zvlast pokud znate svoje telo a vite, ze je neco jinak.
Ja to na sobe poznala hned 😀