Jednodenní krvácení před menstruací. Je to příznak těhotenství?
Ahoj holky, snažíme se o miminko a týden po ovulaci se mi při sexu spustila krev a pak do večera jen lehké špinění které přestalo a od té doby citim lehkou menstruační bolest bez spineni tak jsem si začala dělat po ránu těhotenské testy a každým dnem malinko sílí. Teď jsem 3 dny před ms a na testu pořád dvě čárky, hodně silný duch. Mate někdo podobnou (pozitivní) zkušenost? Nebo je velká šance že těhu odejde s ms? Dekuji a budu rada za odpovědi😕
@lencaa11 testuji každé ráno
@lencaa11 a ještě to spuštění krve bylo dost silné a poté jen to lehké spineni jsem prve nenapsala Noo
@missanetikova testy jsou vidět že se tam něco děje teď otázka zda to bude ok ci ne zda to nebude biochemické záleží kdy máte termín Ms testovala bych dal a uvidíte
@lencaa11 termin ms je cca od 19-22
@missanetikova tak uvidíte co testy do 22.2 ukážou a zda Ms nepřijde to teď nikdo neřekne dopředu zajít na krev během pár dní
@missanetikova pěkná čárka držím palečky 🤰☘️☘️
@missanetikova To krvácení opravdu mohlo být spojené čistě jen se sexem, prostě odřeninka nebo někde praskne žilka.
@lencaa11 dekuji🤍
@helen_h asi jooo

@missanetikova máte foto testu mohlo to bejt třeba jen praskla žilka nebo uhnízdění není to žádné znamenomi buď to bude dobré tt nebo ne to nikdo dopředu neví