icon

Jsem dále těhotná, i když krvácím?

dixxie
19. led 2015

Ahoj. Jsem asi 26. den po oplodnění a testy mi v sobotu ukazovaly krásné dvě čárky. Ale v neděli jsem začala krvácet jako bych měla normálně menstruaci. Bolesti velmi mírné. Gynekoložka mi zítra nabere krev a uvidí se, zda HCG vzrostlo, bylo v sobotu 1536. Mám strach, jestli nepotrácím, udělala jsem si test dnes a stále pěkné čárky. Myslíte, že má cenu si ho dělat ještě ráno, abych kdyžtak byla připravena na to, co se dozvím odpoledne z krevních testů? Myslíte, že ráno by byla čárka slabší v případě, že bych potrácela... ach jo, jsou to nervy...

romantika
19. led 2015

zalezi jak moc krvácíte, v tehu to byva, spineni, nekdy ikrvaceni. asi se uz nestresujte a počkejte do zítra. ikdyz to je nemile, telo nekdy vi, co a proc dela. Druhé tehu jsem také krvácela, od zacatku to bylo divne prepodivne, i gynda to ještě nezazila, ze jsem tehu se potvrdilo az hodne hodne pozde, pak krvaceni atd atd. nakonec se ukazalo ze se mi tam prala placenta a spatne se ukotvila a vyvíjela, ale vse dopadlo v pohode. radeji si nic nemyslete a vyckejte do zítra, bude to tezke, ale verte v to nejlepší. drzim pesti.

daasenka85
19. led 2015

Krvácela jsem snad 3 týdny (s přestávkami od 14. dne po oplodnění a leckdy i strašně moc, i krevní sraženiny :-/ ) a díky Bohu to dobře dopadlo 🙂)) byla jsem po 2 nevydařených těhotenstvích, tak už jsem byla odevzdaná, ale Anetka je tu :-*** Držíme pěsti!

pavcza
20. led 2015

Možné je vše, může to být začátek konce, ale i nadále může v pořádku pokračovat těhu. Co se týče toho hcg, mně tenkrát u prvního těhu, které skončilo v 9. tt revizí dělohy a asi už 2 nebo 3 týdny se zárodek nevyvíjel, tak moje dr. mi furt brala krev, jestli stoupá hcg, i když v děloze nic neviděla a pak v nemocnici mi dr. řekl, že podle toho se to nepozná, že to hcg v tu dobu ještě je velké a může i stoupat, ale on na lepším utz už viděl, že to byl konec. Tak já bych ráno už netestovala. Držim palečky, jsou těhu, které i přes počáteční krvácení dojdou zdárného konce a pokud ne, nesmutněte, vyjde to příště, i když v tuto chvíli je to těžké, vím.

slaneckova
22. led 2015

Také mám otázku 🙂 mám 3 dny spozdeni, testy jsem dělala 3 a na všech druhá čárka ale slabá.. Dnes jsem ale začala krvácet sice ne nějak hrozně a bolesti jsou spis píchání a chvílemi slabší menstruační a krev je spise taková svetlounka.. Myslíte si ze je šance , ze se to udrželo? K dr mám jít az v pondělí :/ tak jsem lehce na nervy

maare
22. led 2015

Také jsem ze začátku slabě krvácela, u lékaře mi vždy řekli, že se to někdy ze začátku stává, je překrvená sliznice dělohy a také kvůli hormonálním změnám. Mě se to stalo několikrát ( poprvé cca 3 dny po vynechání menses, pak v 2 a 3 měsíci), vždy mě to vyděsilo, ale naštěstí to dopadlo dobře, většinou to bylo v termínu , kdy jsem měla dostat menses .... Snažte se být v klidu, odpočívat a polehávat. Držim palečky, ať vám to dopadne dobře.