Jsem těhotná? 14 dní zpožděná menstruace
Ahoj holky, prosím o radu.
Léčím se se štítnou žlázou asi měsíc. Půl roku užívám utrogestan na upravení menstruačního cyklu. Doposud ale nebyl pravidelný. Dnes mám 14 dní spoždění, a už 14 dní na sobě pozoruji křeče v podbřišku a mám zduřelé prsy, tak jsem si dnes ráno dělala těhotenský test a jeden proužek byl výrazný a ten druhý byl jen stěží vidět, ale je tam. Je možné že jsem těhotná ? Děkuji za odpovědi 😊
Zkus to za dva dny. Se 14ti denním zpožděním a slabou čárkou bych už ale určitě sla na gynekologii, ať tě prohlédnou.
hlavně nezapomeň počkat těch myslím 5 minut... já si takto dělala testy 3 a ten poslední byl možná už zbytečný protože jsem u toho druhého nepočkala... namočila jsem proužek a jak papír nasával a já viděla jen jednu čárku letěl do koše, za asi 4 dny mi to nedalo, znova proužek nasával tekutinu znova se objevil jen jeden, nechala jsem odložené na obalu, koukla nahoru, pomyslela si - zase injekce (na vyvolání), koukla dolů, že teda to vyhodím a čárky byly 2... 🙂
Holky, děkuji za odpovědi, dlouho jsem tu nebyla, těhotná jsem tedy doopravdy byla, ale bohužel ne na dlouho. Nyní se snažíme samozřejmě dál, ale... Zatím nic ... Tak držte prosím pěsti 😍
@jezovka1 hlavne hlidat jeste tu stitku. Je to potvora a muze i zhorsovat sanci na tehu. Pokud se povede. Hned volat dr. V tehu se musi vic hlidat a vetsinou se leky navysuji.
No na endokrinologii mi doktorka řekla, že ty léky co mi napsala mám v případě těhotenství vysadit a brát jen utrogestan a na gynekologii mi řekla, že ty na štítnou žlázu mám brát pořád, protože se taky předepisují , proti potracení, tak nevím, holky se nějak nemohou dohodnout 🤔
@jezovka1 ja beru na stitku uz cca 20 let. Pokud mas hypofunkci tak bych rozhodne nevysadila. Protoze v tehu ma telo vetsi potrebu toho hormonu a i pro dote nez mu pojede vlastni stitka a nedostatek muze vest k mentalnim porucham

ano pokud ti test ukazal slabouckou druhou carku tak moznost tam je. Udelej test za 2 dny zda sili a muzes se radovat.