Jsem těhotna?
Zdravím,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Dělala jsem si test v levo, den kdy měla přijít M a v pravo, 5 dní zpoždění. Nejsem si jista jestli se povedlo...čárka mi přide hodně světlá. A furt mě bolí podbřísek a mam citlivé bradavky. Stejně jak v min. (Zamlklem těhotenství) ale to jsem 5 dnu po zpožděn4 měla čárku na testu mnohem tmavší. Tak já nevím

@barankalova To je samozřejmě pozitivní těhotenský test.
Odpoved najdes v prilozenem navodu 🤦🏻♀️
Pozitivní testy
Ten druhy test jsem si dělala dneska ráno a před chvilkou jsem si všimla, že jsem začala lehce krvácet, nebo spíš při utřeni špinit....je i tak možné, že se to povedlo? Snažíme se dlouho a po tom zamlklem začínám už bejt zoufala......
Nezbývá než čekat jak to dopadne...lékař by nyní stejně nic neviděl...já jsem po třech potratech,které byly za sebou.Takže vím jak se cítíš
@moxha tak to mě mrzí...
Jestli si nebo nejsi tehotna ti na 100% potvrdi jedine gynekolog. My vsechny na koniku tezko... test je jasne pozitivni. Jeste aby vse bylo tak, jak ma byt.
@jitkaem já vím, jen mě zajímali zkušenosti ostatních....zbrkle jsem zvolila nadpis.....
Slabe krvaceni na zacatku tehotenstvi neni nic vyjimecneho. Deloha je velmi prokrvena a občas muze prasknout cevka a z toho krvaceni. Testy mas krasne pozitivni,jde o radu mamatestu a ty nebyvaji uz o moc silnejsi. Pokud se bojis,bez si na gyndu,muzes i na pohotovos, at predepise neco na podporu, Utrogestan - na udržení. Ascorutin - proti krvácení. Pokud by slo ale o ranny potrat tak zadne leky nepomohou. Telo vi co dela a nejspis by se zbavovalo tehotenstvi kvuli nejakemu genetickemu poskozeni. To uz ale bohuzel taky znas. Hlavne se nestresuj,stres ti vubec neprospeje. Ver tomu cvrckovi. 🙂 Drzim palecky Mimochodem Utrogestan a Ascorutin, pokud by se ted nezadarilo, ale verim ze je vse v poradku, je dobre mit doma a vzdy v dobe ocekavane ms nasadit.
@klpoiu děkuju😇
@barankalova je pozitivni. Také jsem mela na zacatku těhotenství bolesti břicha, byly natolik podobne tem co mám před menstruaci, že mi došlo, že jsem těhotná až v 8.týdnu, když mi zacaly nevolnosti.. 🙂
Tak snad to bude vše ok, večer jsem měla docela silne bolesti. Ty mám skoro vždy ze začátku M tak doufam, že se podaří....

vypadá to, že se povedlo, gratuluju 🙂 já měla jen o trochu silnější čárku a už jsem byla v 7tt 🙂