icon

Jsem těhotná? Benu test

vincent_kris
21. lis 2016

Ahoj holky, predem upozornuji, ze na gynekologii jdu zitra. Abych objasnila situaci - od zari mam zavedeno nehormonalni telisko GynePlus, uz pres 3 tydny mam lehce slabou menstruaci (ne spineni), proto jsem se v patek objednala na gynekologii. Dnes rano jsem si delala test Benu a vyslo mi tohle, coz nechapu co to vlastne znamena a jestli to muzu brat vubec v potaz? Nebo mam byt v klidu a povazovat test za negativni ci proste neplatny? V pripade, ze bych byla tehotna tak bychom si s pritelem samozrejme dite nechali.
Pridavam fotku - v pripade pozitivity bych mela mit dve carky svisle (coz tam duch je), ale vodorovne ne. Tak ted nejak tapu co s tim.
Dekuji moc za nazory.

Jsem těhotná? Benu test
tammm
21. lis 2016

@vincent_kris koupit a zkusit nový test.Moc jsi ho počůrala asi 🙂

vincent_kris
autor
21. lis 2016

@tammm právě že ne. udělala jsem to klasicky tak jak vždycky. a ukázalo se mi tohle.

tammm
21. lis 2016

@vincent_kris tak nekvalitní test,uvidíš zítra.

vincent_kris
autor
21. lis 2016

@tammm tak uvidím, dítě chci, ale až tak za rok. dám vědět zítra 😕

tammm
21. lis 2016

@vincent_kris dej vědět,a máš zpožděnou ms?

tammm
21. lis 2016

@vincent_kris vidím že špiníš,tak snad nebudeš mít mimoděložní ☹

klaraslavickova
21. lis 2016

Takhle vypada neplatny test..

vincent_kris
autor
21. lis 2016

@tammm jde o to, že mám zavedené nitroděložní nehormonální tělísko GynePlus, tudíž se může objevovat špinění a tak, nicméně já už víc jak 3 týdny v kuse permanentně krvácela (slabá ms, ale přece) a navíc po zavedení tělíska jsem měla 5.den sex s přítelem a říká se že začne fungovat až se usadí - týden až dva.... tak kdoví jak to bude. možná jesti se dostanu dnes do obchodu tak si koupím a udělám ještě dnes, uvidí se ale až zítra definitivně.

tammm
21. lis 2016

@vincent_kris já si myslím,že ti dělá neplechu to tělísko.

monikaa_p
21. lis 2016

@vincent_kris test je špatný.