Jsem těhotná? Bolest prsou a podbřišku, nevolnost
Zdravím všechny holky,měla bych dotaz vím je toho tady dost okolo těhu...
už 3 týden mě bolí prsa na dotek i vnitří bolest i bradavek,bradavky mám už otekle,a svědí mě prsa!
dopoledne mívám nevolnosti od žaludku jako by na zvracení,bolesti podbříšku mám jako kdy bych to měla někdy zabolí i vaječníky... 😒
mám i různé chutě... 😉 nálady! 😒 test jsem měla druhou čárku slabší a další už jsem si nedělala....!
Za názor moc děkuji 🙂
Děkuji za odpověď 🙂 do MS mám ještě 5-6 dní! 😒
kdy jsi si dělala ten test? a to tyhle stavy od poslední MS? a ta proběhla normálně?
poslední MS byla 29.10.,a tyhle stavy mam už 2 týden... 6 dní trvala MS! test jsem dělala 15.11.! :/
tak to je divný, to by jsi jedině musela otěhotnět minulý cyklus, ale jestli byla MS dlouhá a normálně silná, tak nevim, jestli je to pravděpodobný.
Příznaky co popisuješ začínají až tak min. 2-3 týdny po oplodnění, dřív ne, protože souvisí s rostoucím hCG. To znamená, že když takové příznaky máš, je druhá čárka na testu už opravdu dost silná.
Na druhou stranu - ty příznaky se dají strašně lehko vsugerovat ( já jsem je měla vsugerované vpodstatě každý měsíc, když jsme se snažili o mimčo), psychika je opravdu mocná čarodějka.
Doporučuju zopakovat test, nebo zajít na odběr krve klidně jako samoplátce a budeš mít jistotu
měli jsme s přítelem nehráněný styk pátý den MS ☹ myslíš tě se tak dálo uchitit? my už se snažíme 2 měsíce o miminko 🙂 moc si to přejeme... ☹ nebo prostě počkat do MS jestli přijde,ale bolesti podbříšku mám takoví tako kdy bych měla 2 dny MS 😠
5. den MS zpravidla nebývá ovulace, i když nějaká vyjímka se může stát, ale těhotenské příznaky opravdu nenastupují hned po oplodnění
to jsem neměla hned po oplodnění po více jak týdnu! tet sleduji 3 den silný výtok,včera jsem byla u známé a ta mi povídá že jsem bledá jiné oči mám... ☹ a už druhý den mám teplejší tělo včera jsem měla vyší tlak,slabost po těle..... 😠
zkus zopakovat test nebo odběr krve 🙂 jsou vyjímky, které otěhotní během MS
a poslední MS byla slabší! zkusím počat do MS ☹
tak by jsi mohla být těhotná už od minulého cyklu, to se taky někdy stane, že těhule ještě 1 nebo i 2 MS dostane, i když už je těhotná. nebo zopakuj test a máš jasno hned, jestli byla minule druhá čárka slabá, po těch pár dnech by měla pěkně zesílit 🙂 přeju hodně štěstí
děkuji
Známá taky měla hodně dlouho MS , než vůbec došla na to ,že je těhotná 😀 stát se mže všechno ,ale teď jsi to trochu zamotala s tím cyklem no 😒 opravdu nejlepší bude ten test.
Se synem jsem mela MS dva mesice normalne, az.treti.mesic mi to.rano zacalo vecer.skoncilo a bylo vymalovano 🙂
Ja si myslim, ze to mozne je 🙂 a moc bych to to prala. Ja sama jsem objednana k doktorce, abych zjistila jestli jsem tehotna nebo ne. Test jsem si delala a byl negativni. Avsak mela jsem spozdenou ms a pred me bolely prsa., coz normalne na to netrpim. Ms mi nakonec dorazila, ale je slaba. Volala jsem s doktorkou a ta mi potvrdila, ze muzu byt tehotna, ale muze to byt i hormonama a hlavne i tim jak si treba zena moc mimco preje 🙂 . Hodnne stesti.
Děkuju 🙂 i vím přeji hodně štěstí.... 😉
Dobrý večer mám bolesti hlavy týden a prsa taky týden mě bolej mívám nevolnosti od žaludku jako by na zvracení mám také i bolesti pod břichu často mě bolí i vaječníky test jsem si dělala abyl negativní za nazor noc děkuji

@zikylucinka Ahoj , pokud byla čárka slabší tak samozřejmě těhotná být můžeš. Pokud už mešká MS tak jediná rada ,která je : opakuj test a po pozitivním výsledku se objednej na gyndu. 🙂 přeji ať to vyjde .