Jsem těhotná, i když mám negativní testy?
28.ledna jsem měla dostat MS v ten den jsem spala i s pritelem bez ochrany. ( přítel se do mě neudělal) Plodné dny jsem neměla. Menstruace se mi do dnešního dne nedostavila a těhotenské testy jsem měla dva negativní. Každý jsem dělala jiný týden. Je nějaká možnost, ze bych otěhotněla?
@bakterie presne tak. Plodne dny muzes mit v jakekoliv casti cyklu, a klidne v kazdem cyklu muzou byt jindy. Ono jsou to hormony a muzou 'litat'. Cyklus MS se povazuje za 'normal' pokud trva v rozmezi 25-35 dni. Zde jistotu potvrdi jen test z krve potazmo gynekolog na utz jelikoz zpozdeni je vice nez 20 dni. Zavolejte sy na gyndu na kontrolu pripadne vyvolavacku.
*si* 🙂
Ahojky maminky. Mám dotaz. :( minulý týden ve steeu jsme s manželem měli nechráněný styk. MS přišla o 6 dni později. V krvi mi doktor naměřil <2 IU/I hCG. Je možné byt těhotná i když se MS dostavila? Je úplně normální ale mám velké bolesti v podbřišku. Moc děkuji Týna
@tynkatekk23 No vím, že pár žen i přes menstruaci těhotné byli, ale vždy se říká, jak jsou tam bolesti tak s tím moc nepočítat. To hcg je nízké, řekl k tomu doktor něco? Navíc mi to i po té středě přijde dost brzy...

Podle čeho víš, že nebyli plodné dny? (sem tam se to někomu posune, jako mně minulý cyklus, proto se ptám)