Jsem těhotná? Projevy nevolnosti a těhotenské testy
Ahoj holky, mám na Vás dotaz již přes týden. Mi není dobře , jsem unavená, a hlavne zvracim . Zboznuju kebab a pizzu , poslesnich 9dnu nsmuzu ani jedno videt hned mi jde zaludek nahoru. V pondělí jsem byla u své lékařky a ta mi řekla ať si udělám tehu test - to jsem udělala. V pondělí jeden, ve středu další, a dnes až k večeru. Myslíte že by jsem mohla být těhotná - s manželem se snažíme už delší dobu (něco přes rok). Už jsme uvažovali i o návštěvě
nějaké kliniky. Na fotce prosím zleva pondělí středa,pátek.
Děkuji moc za odpověď.

@mysh_me Děkuji🙂
@mysh_me další MS mám mít za 5DNU ;)
@sasankaxxx podle mě můžeš být. Pokud je ještě 5 dní do MS tak je hodně brzy. Já sama jsem měla takovou slabouckou čárku až 17dpo, v prvním těhotenství týden po vynechání. Mám z toho 2 zdravé dcery.
Takže za mne chvíli počkat. A držím palce ať je to těhotenství ❤️🍀
@sasankaxxx tak na pet dnu pred ms je to pekny vysledek, to bych rekla ze odpovida 😉 tak drzim palce at carka sili a vse je v poradku 🍀🤗
@sasankaxxx řekla bych ze krásne sili. Drzim pesticky🍀🍀🍀

Neco malinko tam videt je, myslim ze muzes byt tehotna, ale jeste je dost brzy. Kdy mas mit dalsi ms? Testovala bych obden dal, jestli bude carka silit 😉 k doktorovi ma pak cenu jit tak 14 dni po tom, co budes mit obe carky stejne silne…