icon

Jsou stíny znamením halucinací?

21. pro 2021

Prosím vidíte stín??? Děkuji

Jsou stíny znamením halucinací?Jsou stíny znamením halucinací?
Strana
z2
eliska_f
21. pro 2021

Na tom prvním vidím pidi stín, ale to může být jen prosvítajíci čárka z mokrého testu. Zkus za dva dny znovu a pokud nebude už víc vidět, tak je mi líto.

themuffin
21. pro 2021

Já tedy nevidím nic, zkus za dva dny 🙂

pavca1982
21. pro 2021

Halucinace

makkyv
21. pro 2021

Já nevidím vůbec nic. Prostě bych počkala a buď tam budou dvě čárky nebo ne, tohle lovení duchů je k ničemu.

odeta07
21. pro 2021

Snažím se, ale také nic nevidím 😔. Kolik DPO jsi?

densa7
23. pro 2021

Hezky den všem, rada bych se také připojila a zeptala se Vás na zkusenost v rozdílných výsledcích testu. Jeden nese ducha (respektive mě to tak přijde), druhy je negativní, nesetkala se s tím některá z Vás?

Moc děkuji za jakékoliv reakce.

marselina
23. pro 2021

@densa7 modry něco malo vidim, fialový nic

marselina
23. pro 2021

@densa7 je lepší vždy mít stejne testy. Mají oba citlivost 10hcg ?pak už jedine digitální 🤷🏼‍♀️

densa7
23. pro 2021

Moc dekuju za odpověď. Modrý je Dr.Max a fialový Mamatest a oba mají prave citlivost 10. Digitální mám clearblue, jen tam je citlivost 25, což předpokládám, ze by asi nic neukazalo 😕

themuffin
23. pro 2021

@densa7 já vidím ducha na obou 😀 zkus za dva dny znovu

marselina
23. pro 2021

@densa7 zkus testovat za dva dny znovu a nejlíp z ranni moci. Drzim pesticky 💗💗

densa7
23. pro 2021

@themuffin Moc děkuji za krásnou reakci 🙂 taky jsem chvílemi viděla i na druhem slabouckou čárku, ale říkala jsem si, ze už vidím asi dusiky vsude 🙈určitě vyzkousim znovu a budu věřit, ze všechno dopadne jak má 🙏

densa7
23. pro 2021

@marselina Určitě zkusím a moc dekuju, jak za reakci, tak za podporu ❤️

katanovobran
23. pro 2021

@densa7 takhle sem to měla přesně já a dneska

densa7
23. pro 2021

@katanovobran Tak to je oproti mě jiná paráda 🙏 moc moc gratuluji a přeji, ať se vše vyviji tak, jak má ❤️ Jen ze zvědavosti se zeptám, jaký den cyklu vyšel takový krásný test?

katanovobran
23. pro 2021

@densa7 tohle je 32DC 😊

densa7
24. pro 2021

@katanovobran Z celého srdce moc gratuluju 😊🌷

densa7
24. pro 2021

Holky, jsem v rozpacích. Teď ráno jsem se rozhodla, ze zkusím digital, ať nejsem v nervech a výsledek posílám níže. Nemuzu tomu věřit, bojím se nadechnout a zaradovat, ale co si myslíte o Clearblue digital, zkreslil by až takhle výsledek? Nemáte s nim zkušenosti? Moc děkuji a přeji Vám všem i Vašim blízkým krásný Stedry den ❤️

viki999
24. pro 2021

@densa7 digi nedělá falesnaky.. zda se to udrží je věc druha…. Teď těhotná jsi 🙂

densa7
24. pro 2021

@viki999 Moc dekuju za reakci, vím, ze další běh už je v rukou božích 🙂 Krasne Vánoce 🙂

marselina
24. pro 2021

@densa7 nádherný vánoční darecek. Veliká gratulace 💗💗💗

densa7
24. pro 2021

@marselina Moc dekuju, vážím si toho, jste zlata ❤️Nebudu se tajit tím, ze ačkoliv mám obavy, zda to tak skutečně je a jestli je všechno v pořádku, tak i přesto je to nejkrásnější dárek 🙏❤️

fifinka2020
24. pro 2021

@densa7 takhle jsem to měla přesně před rokem...a teď už mi tu spinka 3 měsíční holcicka... ❤

katanovobran
24. pro 2021

@densa7 už není k čemu bohužel dneska sem byla na pohotovosti a mám prázdný gestacni Vacek,v neděli jdu na kontrolu a pak se uvidi co dal ale vypadá to na revizi

densa7
25. pro 2021

@fifinka2020 To je nadhera, moc k holčičce gratuluji a ať se má jen cile k světu 🙏❤️ Pevne doufam a věřím, ze i u nás to všechno dobre dopadne 🙏

densa7
25. pro 2021

@katanovobran To mě moc mrzi, ale pevne věřím a doufam s tebou, ze v neděli má kontrole zjisti jiné závěry 🙏 pokud se nemýlím jsi v rannem stadiu těhotenství viď? V prvních týdnech se často zda prázdný, ale na další kontrole už je něco vidět. Moc ti z celého srdce držím palce, ať to dobre dopadne a dej nám prosím vědět. Jsme v tom s tebou ❤️

katanovobran
25. pro 2021

@densa7 to si strašně moc hodna děkuji ❤️ Já sem se bala aby To nebylo mimodelozn protože mě bolelo na jedné strane jenom a taková bodava bolest ale to asi byt nemůže když je ten Vacek v děloze moc tomuhle nerozumím

densa7
25. pro 2021

@katanovobran Tak to by určitě mimodelozni byt nemělo, když je vacek v děloze. A na pohotovost si jela pro ty bolesti? Mě poboliva v podbrisku i v bedrech, ale dnes je den, kdy měla oficiálně prijit MS, tak si myslím, ze je to spojené s tím a doufam, ze to neznaci nic špatného 🙏

katanovobran
25. pro 2021

@densa7 ne určitě je u tebe vše v poradku,mě to pichalo až do nohy .. bedra mě boli taky do teď to k těhotenství patří mě těhotenství furt probiha akorát ze bez plodu zatím než se to ukončí nebo se plod objeví 😒

lenulacek
25. pro 2021

Nevidím 🙈

Strana
z2