Kde koupím Mamatest?
Ahojky, prosím kde kupujete tt mamatesty? Vždycky jsem kupovala jen v maxovi ty jejich, ale chtěla bych vyzkoušet jiné. Děkuji 😀😀
V lékárně?
@letadylkokane aha, mě právě vždycky dali ty jejich a nenabidly jiný, tak jsem myslela, že je v maxovi neberou 😀 tak se zkusím zeptat. Děkuji 😊
@lachtanice86 👍
V dm drogerii,v drogerii rosmmann a v každé lékárně 😉
Jo jsou tam 😃 dokonce tam prodávají venušiny kuličky 😂 no dneska člověk koupí vše 😄.V DM testy určitě mají zkus se když tak zeptat prodavačky,ale myslím že to bude normálně u preservativů a různých gelů
Benu lékárna
@letadylkokane
@malazrzka Mamatest jsem si chtěla koupit v jedné lékárně dr. max a řekli mi, že je tam nevedou.
@malazrzka V lékárně,i v Dr.Max Ikdyz vám budou vnucovat jejich značku tak Mamatest mají taky 🙂
@eliska2871992 No jak v který asi 🙂 Tak kde jsem byla já v dr. max, tak tam mamatest prý nevedou 🙂 Otázkou je, jestli říkali pravdu 🙂
@ruzicka06 nooo na mě to taky zkoušeli 🙂
@eliska2871992 Aha, tak musím být příště asi víc neodbytná 🙂
já jsem si taky minule šla koupit mamatesty do Dr. Max a ona vyndala ty maxový, tak jsem jí je vrátila se slovy, že chci mamatest. Až pak je vyměnila.
@eliska2871992
@kristynaa_23 A který myslíte holky, že jsou lepší? Já vždy měla mamatest, ale teď jsem si právě do zásoby koupila ty z dr. max ty jejich.
@ruzicka06 ty jejich max jsou prý nějaký špatný, tak jsem je ani nekupovala a rovnou vzala mamatest.
@ruzicka06 já sem odzkousela oba a nejspíš jsou dobre ale mamatest prý lepší
@kristynaa_23
@eliska2871992 No já právě ty od dr. max nikdy nezkoušela. Ale slyšela jsem teda na ně poměrně dost negativní reakce. Já si je vzala z nouze, abych doma něco měla. Ale popravdě asi věřím také spíš těm mamatestům. Ono asi to je důvod, proč nejčastěji v lékárnách nabízí pravě mamatest.
@ruzicka06 Maxe nebrat:D dělají hodně silné duchy, skoro čárky, za mokra i po zaschnutí. A mamatesty v kterýkoli lékarně..ty drogerky jsou horší, tam jsem nacházela samý neznámý značky a většina 25tkový..🙂 a u Maxe mi třeba jednou řekli, že mamatesty mají, ale ne na prodejně, že si je můžu objednat přes eshop (což jsem pak učinila a přihodila i digitestík:D)
Taky jsem na ne narazila v kazdy lekarne... jednou jsem si koupila i jinou znacku a vevnitr byly uplne stejne dva pytlicky se stejnymi dvemi tycinkami, jen jsem za to dala o petku vic 😑😂
Prodávají je i v drogerii Teta, akorát se nejmenují mamatest , ale Sluníčko 🙂

V kazde lekarne. I v Maxovi by je meli mit.