Kdy by těhotenský test měl jasněji sílit?
Ahoj, holky neměla by ta čárka sílit víc? Jsem 13DPO. Před dvěma dny mi vyšel i digi, dr. předepsala léky na udržení a injekce na ředění..Jsem už asi paranoidní a proste se bojím. Měl to někdo stejně, že silnejsi čárka vyšla až později? Ovulace byla přesně 31.1...

@4formy a jak to dopadlo?
Jestli ti můžu radit, tak tohle nedělej.Buď se udrží a nebo ne. Ty to můžeš ovlivnit pouze tím, že se nebudeš stresovat, protože stres se hajzl a může všechno pokazit. Takže za mě udělat test. A nechat to být a být co možná nejvíc v klidu.
Někomu ty hladiny rostou pomaleji a má je nižší.
Hele tyhle úzkosti už by měly přestat. Člověk stejně ovlivní velmi málo jestli se plodek udrží a vývoj bude v pořádku nebo ne. To je na přírodě.
Ty máš na výběr. Buď se celé těhotenství úzkostně sledovat a strachovat. Nebo se uvolnit, věřit že vše dobře dopadne a užívat si to období hezky.
Je to prostě na přírodě. Změř se vždy jednou za dva, tři dny. A zkus pracovat na psychice, se strachem, úzkostmi atp. Tělo potřebuje opak stresu. Znám to, taky jsem to tak měla 😉
@reeeza holky díky 🙂 asi jsem přesně tohle potřebovala slyšet 🙂
@valinka0002 měla jsem to stejně a dobře to dopadlo.Držím palečky 🌹
@vejuu98 moc děkuju🙂 trochu jsem se uklidnila, zitra je termin ms, tak uvidíme....🙂 Holky maji pravdu v tom, že stres ničemu nepomůže...
@valinka0002 jak píšou určitě netestovat, ono stačí, že moc není tak koncentrovaná jako minule a už to hodí slabší odstín. Já tu chybu s dalším kontrolním testem udělala jednou taky (chtěla jsem spotřebovat zbývající test) a taky mě stejná čárka jen zbytečně rozhodila (těhotenství bylo ok).
A naopak když jsem 2x potratila, měla jsem pozitivní test ještě nějaký čas po revizi...
@valinka0002 muzu se zeptat co to mas za aplikaci s tema testama? Dekuju a preju at sili❤️ my byli 4/1 na IUI..
@valinka0002 jak to dopadlo??jsem v 25,tydnu 😉 drzim pesti🍀
@bh8 Premom, držím pěsti🙏🏻🍀
@valinka0002 dekuju
Za mě by to bohužel mělo už být o dost silnější. Možná bych udělala úplně jinou značku - tenhle dělá falešné čárky a vypadá to přesně takhle. Udělal mi totéž. Ale budu držet palce 🙏🏻
@lilian2111 11DPO mi vyšel i digitální od clearblue, takže falešné to nebude..Uvidíme jak to bude pokračovat. 🙂
@valinka0002 To nemění nic na tom že ta hladina evidentně neroste. 🤷🏻♀️ no, uvidíš.
@valinka0002 mají pravdu.Hlavně se nestresovat🌹
@lilian2111 No ten první je 11DPO a ten druhý teď, tak myslím, že to roste. 🙂 Nicméně mamatest sotva duch a tenhle je nějaký z lékárny co paní měla 1+1...Tak snad🙏🏻🙂
@valinka0002 krasne ☺️ ted jeste aby to bylo prosperujici ale to neovlivnis ja se taky bala a vse dopadlo dobre...
@4formy Jojo, ale věřím, že snad už ano.🙏🏻🙂
@valinka0002 No tak tady už to vypadá moc hezky! 😊 ty mamatesty jsou teda ale des
Ahoj jak to dopadlo?
@reeeza ZT, domluvila jsem se s gyndařkou, že nám koncem roku naplánuje ivf (je IVF lékař v CAR). Mám genetickou zátěž a asi proto to nejde, vajíčka jsou prostě "špatná." 🙂

Mela jsem to stejne..