Kdy jít na gynekologii, když menstruace nepřichází
Holky chci se optat na začátku února sem vysadila HA, pak přišla klasická MS z poklesu hormonu a další přišla, ze byl cyklus 33 dnů, další byl 30, dneska jsem 35 DC a MS nikde o mimino se snažíme, test sem si dělala minuly tyden a maly duch na plastovem testu, takže to ani nevim jestli počítat, tak sem se nabrala na hcg a to nic. Ještě si zkusím test udelat jednou, kdyby ovu byla déle. Jen když bude další test negativní jak dlouho mam cekat než jít ja gyndu a řešit to 🙂
Ja ji zavolala hned, jak jsem mela pozitivni test, a ona uz si me objednala, jak potrebovala 🙂
@princeznamiu Ja mam test i dneska negativní 🙂 jen nevim kolikaty den cyklu mam řešit to, ze nemam MS 🙂
Jo takto. Promin, cetla jsem nejak rychle... To ti neporadim, protoze ja jsem prasky nikdy nebrala. Sem tam se mi MS posunula, ale to jsem neresila vubec, a otehotneni probehlo tak nejak spontanne. Tak jeste jednou se omlouvam 🙂
Nejpozději do 10. týdne od možného početí, potom už si chtějí miminko kontrolovat, zda je vše v pořádku a mít tsm rezervu pro případ nutnosti interrupce (kdyby přeci jen něco bylo špatně). Obvykle se volá po 4 až 6 týdnech o termín, aby bylo už i něco vidět..
@marti89 Ono mi to modrý koník hodil do sem těhotná 😀 zatím to vypadá ze těhotná ani nejsem, ráno test negativní. Ja potřebuji vědět kdy bych měla jít ja gyndu, když sem MS nedostala a tehu nejsem 😀
Normaln pockej 6tydnu od posledni a jdi na vyvolavacku. 🍀
To je slozity proces. Ja vysadila HA a ve vysledku jsem nemela menstruaci rok. Doktorka rikala ze to je v poradku a vajecniky se pomalu probouzi. Delala mi i krevni rozbor na hormony a vse v poradku, pry nezbyva nez cekat. Mohla mi pichnout vyvolavaci injekci, ale to by byly zas dalsi umele hormony a ja potrebovala aby se cyklus nahodil prirozene. Nakonec jsem otehotnela po roce hned pri prvni ovulaci co naskocila, aniz bych predtim mela menstruaci.
@mouss ja taky nedostavala MS. Tak jsem sla na vyvolavacku, ta byla 6.10. a 10.10.MS a 13.11.dve carky na testu.
Dr rikala ze ty hormony v injekci muzou telo i tqk nakopnout.
@mouss Ještě počkám no 🙂 ja ovulaci už měla, pozitivní test i teplota 🙂
Tak pokud jsi mela najisto ovulaci tak menstruace uz 100% dorazi. Pokud jsi teda taky hned neotehotnela 🙂
@mouss Jen teda ne tento cyklus nebo to nevim, jelikož sem si rekla, ze se přestanu sledovat 🙂

Me rikala dr, ze mam prijit po 40 dnech.. Da mi injekci, a buď přijde MS nebo kdyby nahodou bylo těhotenství, ze to jeste vic podpori ta injekce.