Kdy navštívit lékaře při nepravidelné menstruaci a těhotenství?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se některé z Vás stalo, že otěhotněla v nepravidelném cyklu. Ms jsem měla naposledy 6.4, od 6.5 kdy už jsem měla dostat další ms jsem se testovala a nic, stále sněhobílo, 9.5 dvě silné čárky na ovulačním testu což mě úplně zaskočilo (udělala jsem ho jen náhodně protože mě bolelo břicho) no a teď 21 slabá druhá čárka na těhu testu, která je už teď pěkně silná. No a teď se nabízí otázka, kdy zajít k doktorovi, podle data poslední ms se řídit nemůžu když to bylo takhle rozhozený
děkuji za případné odpovědi
@beruska97 Jak se píše výše, zavolej na gyndu a řekni, kdys měla pozitivní test. Osobně bych se objednala na 3 týdny po (jasně) pozitivním testu, kdy bys měla být cca 7+0, to už by mělo být vidět embryo se srdeční akcí, dříve to moc nemá smysl, jsou to zbytečné nervy. Hodně štěstí 🙂.
Děkuji všem 🙂 pořád se mi tomu nechce věřit že tam ty dvě čárky jsou :D
@beruska97 naprosto tě chápu,před dvěma týdny jsem zažívala stejný šok 😁 podle poslední menstruace ti to vychází na kolikátý týden ?
@karkulka1283 Už jsem volala sestřičce a jdu příští týden na kontrolu, prý by to podle poslední ms vycházelo už nějak na 7-8 tt nebo jak to říkala když jsem s ní volala, ale podle mě to bude tak cca 5 týden teprve, uvidím co řekne doktor :D měla jsem hodně stresu teď tak si myslím, že se ovulace prostě posunula... koukám na ten test furt dokola a štípu se jestli se mi to nezdá

@beruska97 myslím, že nejlepší bude zavolat na gyndu a poradit se přímo se sestřičkou na kdy by tě objednala🤷🏻♀️ Mě objednala až 3 týdny po pozitivním testu, měla jsem být v 7tt podle MS a podle UTZ jsem byla 5+2tt. Většinou objednávají mezi 6.- 9.tt podle poslední MS