icon

Kdy se objednat na gynekologii po pozitivním testu?

linte
17. srp 2023

Ahoj holky, přidávám fotku testů - 15.8.,16.8. a dnes. Očekávaná menstruace cca za 1-2 dny. Myslíte, že už mohu volat na gynekologii a objednat se na první prohlídku nebo ještě počkat? Kapacitně je gynekolog hodně vytížen tak se ptám hlavně kvůli tomu. Děkuji 🙂

Kdy se objednat na gynekologii po pozitivním testu?
lencaa11
17. srp 2023

@linte ještě bych počkala 14 dní po Ms pro svůj klid

linte
autor
Autor odpověď smazal
linte
autor
17. srp 2023

@lencaa11 Děkuji, už jsem po jednom potratu tak nechci nic zanedbat. Přemýšlím i o krevních testech kvůli hodnotě HCG

lencaa11
17. srp 2023

@linte tak lékař stejně teď ještě nic neuvidí a pozve si vás podle Ms a vše je na přírodě a vašem těle určitě věřit že to bude ok krev je dobra volba

linte
autor
17. srp 2023

Šlo mi jen o objednání...vím, že na samotnou kontrolu je ještě brzo 🙂 Doufejme že jo, děkuji

hezz17
17. srp 2023

Pockala bych se zavolanim minimalne do terminu ocekavane menstruace. S tim ze kontrola 6+

linte
autor
17. srp 2023

@hezz17 Tak já počkám ještě přes víkend a kdyžtak zavolám tedy po víkendu 🙂

linte
autor
17. srp 2023

@hezz17 Tak jsem zjistila, že můj gynekolog má stejně do 28.8. dovolenou, tak budu muset počkat

hezz17
17. srp 2023

@linte tak to to vyresil elegantne za tebe 😁

linte
autor
17. srp 2023

@hezz17 Nooo 😀 to teda, horší je ta nervozita, možná si skočím alespoň na krevní testy HCG

gdpr
17. srp 2023

Ja mam tiež dost vyťaženého Dr volala som v deň ms keď mi vyšiel pozitívny test objednal ma až o mesiac neskôr 7-8tt už si to ani nepamätám presne ale asi 8 😂 tak ked aj tvoj je vyťaženy tak kľudne zavolaj a uvidíš na kedy ta objedna... Inak ten 8tt bol prvý voľny termín a to na tehotné ma zvlášť ord. Hodiny

werik153
17. srp 2023

Určitě je hodně brzo. Šla bych až tak 8tt ať máš jistotu že to je ok I se srdíčkem. S druhým jsem šla poprvé až v 10tt.

lenicka134
18. srp 2023

Já volala 4 ny po vynecháni ms. U doktorky sem byla včera tedy 7 den od vynechání. Chtěla zkontrolovat jestli je těhu v děloze. V děloze byl vidět gestační váček a pry mážná něco co má 1-1,5 mm. Bylo to celé na 10 minut, tak si myslím, že s objednáním nemusíš plašit. Moje má také normálně plno na 4 měsíce dopředu, ale na UTZ tě tam vmáčkne 🙂

krisstina93
18. srp 2023

Nemá smysl chodit tak brzo. Ještě tak 2-3 týdny tam Dr stejně nic neuvidí, takže když pujdes za měsíc, tak se nic nestane. Předchozí potrat s tím stejně nemá moc společného, kdyby bylo něco špatně, tak ani nejlepší Dr to v tomhle stadiu neudrží.

klaruskaholubinka
18. srp 2023

Ono jak který gynekolog, můj třeba taky objednava brzy, aby nešlo o mimodelozni, jsem taky po revizi, ale i tak jsem šla zase tak abych byla minimálně 7+ něco abych bylo srdicko...ale kdybych zavolala dřív vezme mě třeba v 5 týdnů hned...

hanulebrabec
18. srp 2023

@linte pokud budeš klidnější objednej se 😉 poslouchej svoje pocity nikdo ti neporadí lépe jak ty sama....já už bych třeba volala.

pavicka
18. srp 2023

@klaruskaholubinka Klari, ty cekas treti, ju? 🥰

mata2hari
18. srp 2023

Můj je taky vytížený, ale jen na prevence.. na těhotné má vždy místo.. já v roce 21 kvůli jejich covidu šla na první kontrolu až asi v 10tt a na krev na mě měli čas hned další den a takhle to bylo vždy.. na prevence běžně objednávají až za 2 měsíce i víc.. takhle brzy bych nešla, nebude nic k vidění, v tom 10tt už krásně bilo srdíčko. Držím palce 😉

linte
autor
18. srp 2023

Děkuji všem za zprávy 🙂 taky jsem dnes už chtěla volat, jen abych už měla nějaký termín a byla o něco klidnější. Každopádně jsem zjistila, že má gynekolog do 28.8. dovolenou tak stejně musím počkat 😀

klaruskaholubinka
Autor odpověď smazal