icon

Kdy se objeví pozitivní těhotenský test po zpoždění?

27. srp 2025

Zdravím👋 Holky, moc nerozumím co se to děje..mám 5 dní zpoždění, ms mívám pravidelnou cyklus 25 dní. Dělala jsem DipStick test a negativní. Teď pepino a negativní. Příznaky mám. Boleli mě prsa bradavky cca už 10 dní před očekávanou ms, což se mi normálně neděje. Teď už bych řekla, že dobrý, ale jsou plnější, objemnější, větší. Občas sem tam bolest v podbříšku, tak si myslím, že ms dorazila a ono pořád nic, hlava mě bolela snad dva dny. Kdy vám vyšel test po zpoždění?

Kdy se objeví pozitivní těhotenský test po zpoždění?
pajusz
27. srp 2025

@anonym_autor za sebe si myslím ze těhotenství se nekoná. Nebo vadný test, při zpožděni 5 dni bych čekala ze test se uz vybarví. Já měla čárku uz 4-5 dnů před ms, prsa bolela snad uz týden před testem. Ať vyjde co by sis ráda🙏

ileni
27. srp 2025

Jestli máš příznaky od 15 dne cyklu tak musela ovulace být nejpozději! 8 DC, spíše dříve. takže bys byla 22 a více dní po ovulaci, to už by byla dálnice. Nezáleží kolik dní je zpoždění, ale kolik dní jsi po ovulaci

anonym_81f86d
27. srp 2025

@anonym_autor už by test byl pozitivní pri příznaků TT myslím že tohle TT nebude spíš PMS

reeeza
27. srp 2025

Myslím, že se spíš jedná o pms symptomy, které jsou mnohdy totožné s těhu symptomy. Těhu symptomy ale žena má právě ze zvýšeného hcg, což u tebe není.

Snažila bych se nestresovat. Tělo není stroj a občasné zpoždění je normální i u žen které jinak mají ms pravidelnou.

mabs
27. srp 2025

Já měla pozitivní test až 10 dní po očekávané MS.

lenisska2307
18. říj 2025

7 dní vynechání myslíte ze to vyšlo?

mabs
20. říj 2025
@lenisska2307

7 dní vynechání myslíte ze to vyšlo?

@lenisska2307 řekla bych, že ano.