icon

Kdy si udělat těhotenský test?

adelkaaa
11. srp 2017

Prosim o radu, asi 4 dni jsem trochu spinila, a vcera nebo dnes mela prijit MS a nic, ani bricho me neboli a spineni uz taky zmizelo. Zkousela jsem test a byl negativni, magistra v lekarne rikala ze je to brzy, ze se to ukaze az tak tyden po MS, co nedorazi... jak ste to mely vy? Dekuji

mamiiinnaa
11. srp 2017

Mě se u předchozích ukázaly dvě čárky první den po vynechani, teď už 5 dní před příchodem menstruace, záleží, kdy byla ovulace a tak, řekla bych. Ale třeba moje ségra měla na den stejně posledni m. A test měla pozitivní az po deseti dnech 😀

ferrari
11. srp 2017

Každá to ma jinak ja měla dvě jasně čárky po 5.dnech od vynechání nějak jsem to následovala ještě počkej tak 3.dny a uvidíš 🙂

anickaaa28
11. srp 2017

Mě psala doktorka emailem že mám počkat,protože je brzo na testování a zbytečně vyhozené peníze.Meškám 4 dny.Ještě vydrž držím palce😉

pavlinar
12. srp 2017

Ahoj, já jsem jednou měla zpoždění asi týden, přišlo mi, že mám těhotenské příznaky, všechno.. byla jsem si jistá, že jsem těhotná a nebyla jsem, test negativní. Ještě jsem klela, jak se mi rozhodil cyklus, děs. O měsíc později jsem MS dostala, ale velmi slabou... Test jsem si udělala po 2 týdnech, kdy mě bolely prsa, nafouklé břicho.. a těhotná jsem. Tak zkus vydržet.. někdy ta MS prostě jen zlobí, a dojde později

miccone
12. srp 2017

Měla jsem čárku 1 den před MS. Docela byla vidět, záleží na ovulaci, zkuste počkat, každý to ma jinak...