icon

Kdy zavolat k lékaři po pozitivním těhotenském testu?

24. čer 2023

Dobrý den, vyšel mi TT ale nevím kdy volat k dr...kdyby se nahodou proste neco nepovedlo a nakonec z toho nic nebylo...tsak si rikma jestli jeste pockat?? Test mi prijde ze malinko od vcera zesílil ale nevim kolik a jestli mam uz zpozdeni, protoze delky cyklu mam ruzne ...30,27,28,30 apod

Kdyz jsem si to zprumerovala od zacatku roku tak mi vyslo 28 dni coz by vychazelo ze zpozdeni mam tedy 4.den Mám už v pondělí si zavolat k dr? Děkuji

emillyhk
24. čer 2023

Zavolej na gyndu, budou se tě ptát na termín poslední MS a podle toho tě objednají 😊
Ale klidně můžeš ještě v pondělí udělat další test, než tam budeš volat. Fajn mi přijdou takové ty digitální, které ukáží i plus mínus týden těhotenství, že nemusíš spekulovat, jestli to je čárka nebo duch 🍀

autor
24. čer 2023

@emillyhk to uz snad duch nebude uz opravdu zesilia behem 5 dnu

lencaa11
24. čer 2023

Zavolat klidně můžete sestra si stejně vše propočíta a pote da datum návštěvy podle poslední ms

autor
24. čer 2023
emillyhk
24. čer 2023

Tak to jsou krásné testy, gratuluju 🍀
Takže opravdu zavolat na gyndu, mít připravený poslední termín MS, sestra si sama spočítá, kdy tě objedná 😊

autor
24. čer 2023

@emillyhk děkuji 🥰

autor
24. čer 2023

@emillyhk kdy mam tak ocekavat ze ne objedna?

autor
24. čer 2023

*mě

eviicka
24. čer 2023

To dělá každý doktor jinak, moje doktorka říkala volat po týdenním zpoždění a objednávala až na 8-9 týden. Druhá doktorka na cca 7. týden. Takže času je dost.

emillyhk
24. čer 2023

To má každý doktor trochu jinak - někdo čeká, aby bylo jisté, že bude i srdíčko, někdo objednává spíš dřív, aby se případně vyloučilo mimoděložní, ale někdy ještě není vidět srdíčko a pro maminku zbytečný stres. A blíží se léto, dovolené...

janule0123
24. čer 2023

Me cca měsíc po vynechání vždycky objednává ..ať je jasno … a kdyby To náhodou neodpovídalo týdnu ať neni zbytečný stres ze není srdicko který se teprve muže objevit

werik153
24. čer 2023

@emillyhk šla jsem k doktoru až po druhé vynechané menstruaci...cykly mám 26dni.