Kdy zavolat k lékaři po pozitivním těhotenském testu?
Dobrý den, vyšel mi TT ale nevím kdy volat k dr...kdyby se nahodou proste neco nepovedlo a nakonec z toho nic nebylo...tsak si rikma jestli jeste pockat?? Test mi prijde ze malinko od vcera zesílil ale nevim kolik a jestli mam uz zpozdeni, protoze delky cyklu mam ruzne ...30,27,28,30 apod
Kdyz jsem si to zprumerovala od zacatku roku tak mi vyslo 28 dni coz by vychazelo ze zpozdeni mam tedy 4.den Mám už v pondělí si zavolat k dr? Děkuji
@emillyhk to uz snad duch nebude uz opravdu zesilia behem 5 dnu
Zavolat klidně můžete sestra si stejně vše propočíta a pote da datum návštěvy podle poslední ms
Tak to jsou krásné testy, gratuluju 🍀
Takže opravdu zavolat na gyndu, mít připravený poslední termín MS, sestra si sama spočítá, kdy tě objedná 😊
@emillyhk děkuji 🥰
@emillyhk kdy mam tak ocekavat ze ne objedna?
*mě
To dělá každý doktor jinak, moje doktorka říkala volat po týdenním zpoždění a objednávala až na 8-9 týden. Druhá doktorka na cca 7. týden. Takže času je dost.
To má každý doktor trochu jinak - někdo čeká, aby bylo jisté, že bude i srdíčko, někdo objednává spíš dřív, aby se případně vyloučilo mimoděložní, ale někdy ještě není vidět srdíčko a pro maminku zbytečný stres. A blíží se léto, dovolené...
Me cca měsíc po vynechání vždycky objednává ..ať je jasno … a kdyby To náhodou neodpovídalo týdnu ať neni zbytečný stres ze není srdicko který se teprve muže objevit

Zavolej na gyndu, budou se tě ptát na termín poslední MS a podle toho tě objednají 😊
Ale klidně můžeš ještě v pondělí udělat další test, než tam budeš volat. Fajn mi přijdou takové ty digitální, které ukáží i plus mínus týden těhotenství, že nemusíš spekulovat, jestli to je čárka nebo duch 🍀