Kolik dní po vynechání MS jste měly pozitivní test nebo ducha?
Ahoj holky 🤗 kolik dní po vynechání MS jste měly pozitivní test nebo alespoň ducha? My se snažíme o mimčo půl roku.. a dneska mam 1 den spoždění. Teď ráno jsem si dělala test a nic tam nevidím. Tak mě zajíma jestli je nějaká naděje?? ☺️☺️
u prvního jsem v den MS měla ducha. teď u druhého jsem testovala 3-4 den a plná čára. měsíc před tím jsem měla 5 dní zpoždění.
Počkej pár dní a uvidíš . mohla jsi mít ovulaci později. Zkusila bych test za dva dny
4 dny pred vynecháním duch, v den ms dálnice na testu Livsane (Benu, ruzovy)
Večer před MS jsem měla slaboučkou, ale viditelnou čárku, v den očekávané MS už to byla regulérní čárka...
@haninan 4 dny pred ms a v den očekávané ms. Doporucuji koupit tt z Benu - Livsane 😊 Plastový, je nejlepsi a ukáže jako prvni. Jinak moje kamaradka mela test pozotovni az 10 dni po vynechání ms, ale uz to mela potvrzené z krve
Ahojky, já měla ducha hned den očekávání ms a u třetího těhu už jsem zkoušela dříve a byli čárky už vidět 4 dny před ms ;).
Mě právě bolí břicho jako bych už MS měla. Furt letam na zachod jestli už mrcha přišla. Kolikrát jsem měla pocit že už jí mám. A ono nic
Já v den MS něco mezi duchem a slabou čárkou a pak už jen sílila 🙂
Já měla ducha v den, kdy jsem předpokládala dostavení menstruace (mám to nepravidelné), ale až asi po půl hodině (nevěřila jsem, že nejsem - intuice jasně říkala, že jsem 🙂 ). Jasná čárka byla až po několika dnech. Ale myslím, že je to individuální, takže bych ještě nevěšela hlavu 🌹.
Krasny den 🙂
Mohu se zeptat , snažíme se o miminko ,a moje intuice mi říká ze proste jsem těhotná , nebo se tam aspoň něco děje. Mám to 5 dni zpožděné a nic … test nic neukazuje
Moje tělo se chová úplně jinak , mam bolesti na právem vaječníku , 2 dny zpátky jsem zvracela a ta nějak mi je šoufl , bolení prsou , naladovost …
Myslíte , ze tam ještě naděje je ? Nebo je to všechno na prd :(
Dekuju Lucka

@haninan Asi tě nepotěším, já měla ducha asi 3 dny před termínem menstruace, v den menstruace jsem měla plnou čárku. Ale mohla jsi mít později ovulaci, takže dokud nedorazí MS, není nic ztraceno.