icon

Kolikátý den po ovulaci testujete (těhotenským testem)?

nonacek
28. říj 2014

Ahojky, zajímalo by mne kolikátý den testujete po ovulaci tt. ? Jsem trochu už zoufala,po potratu se snažíme 6mesicu a stale nic😢 tenhle měsíc jsem použila i ovu.testy, zítra má dorazit mrcha,dneska jsem testovala a ...nic. Můj cyklus je 25-26dni. Co myslíte testují brzy? Děkuji všem za odpoved😉

nonacek
autor
28. říj 2014

dodávám že mam 13 dni po ovulaci.

anna159
28. říj 2014

Zkus ovulacni test, ten ukaze tehotenstvi drive.asponte u me to fungovalo.Jinak podle me už by něco být vidět mělo i na tehotenskem, ale je to individuální.

nonacek
autor
28. říj 2014

@anna159 Děkuji za odpověď,nezbývá nic jiného než počkat na mrchu do zítra. to je hrozny......... 😩😩😩

malalulu
28. říj 2014

Můj cyklus je 20 - 21 dnů, a já zjistila, že jsem těhotná už 13.den a to jsem mohla být těhotná 4.den:-) Bohužel mi vynechala jen jeden cyklus, pak jsem samovolné potratila. Takže to je u každého individuální.. to jsou hrozné otázky, na které je spoustá odpovědí a ani jedná Tě nenaplní natolik, abys byla spokojená ☹

lucifereeek
28. říj 2014

testovala jsem 14dní od ovu a byly tam už hezké // čárky, minulé těhotenství jsem dělala test 13den po ovulaci a byl tam slabší duch, testovala jsem několik dní před ms, protože mám dlouhé cykly - 37-46DC a ovulaci mám 23-25DC

lucifereeek
28. říj 2014

@malalulu to by mě zajímalo, jak si zjistila, že jsi těhotná 4tý den, když až 9tý den to jde zjistit z krve u dr. a nejdříve 10dní těhotenstkým testem a na utz ještě později

malalulu
28. říj 2014

@lucifereeek To byl můj odhad🙂 Neměla jsem to potvrzené ani těhotenským testem to až později 🙂 Snažili jsme se dlouho a nic, potom jsem to "vzdala" a měli jsme nechráněný sex po dlouhé době a to pouze jednou🙂 a první "příznak" jsem si zapsala do diáře🙂 Samozřejmě to mohly byt moje naivní pocity a ty právé přišly později🙂 Dr. mi potvrdil, že jsem těhotná 5.týden a za týden jsem potratila....

lucifereeek
28. říj 2014

@malalulu jj, my se taky snažili dlouho a otěhotněla jsem až po 13m a pak potratila v 8tt :( ale další těhotenství bylo už v pořádku, tak věřím, že se zadaří i vám 🙂

malalulu
28. říj 2014

@lucifereeek Děkuji. Snad, jak to příjde, tak to bude v pořádku 😉 🙂

misisule
28. říj 2014

Já měla ducha 11. den 🙂

cbabu
28. říj 2014

🙂 každá to má úplně jiné ja u prvního měla první.pozitivní test 20 dní po ovu a to dokonce az po vyvolávacce od dr

nonacek
autor
28. říj 2014

@anna159 holky všem mooc,Děkuji za odpovědi! A uvidím zitra a držte my palce ať ta červena nedorazi 😉
@malalulu
@lucifereeek
@misisule
@cbabu

cbabu
28. říj 2014

Ja ji čekám cca v pátek a taky se modlim aby uz zůstala doma a nechodila 🙂

nonacek
autor
28. říj 2014

@cbabu Ahoj, taky držím palce✌✌✌✌✌✌✌✌✌

nonacek
autor
29. říj 2014

@anna159 tak ženy,dorazila mrcha tak me čeka další měsíc snažení ................ a možná nekolik 😩😩😩
@lucifereeek
@misisule všem děkuji,co my držely palce! 💋
@cbabu