Krátká dvoudenní menstruace, je to vůbec menzes?
Ahojte,uz druhy mesic mam menzes 2 dny,prvni den je normalni,behem noci extrémne silna(jak ocistky po porodu.)a treti den nic.jsem rok po vysazeni DepoProvery.a do brezna cyklus naprosto v poradku.je to vubec menzes??
Test kdyz si udelam vim ze bude negativni.protoze pozitivni sem ho nemela nikdy.vzdy mi graviditu pot rdila az doktorka na UTZ
Tak snad to bude v poradku.nebot segra ma pozitivni test a jde zitra k doktorce.a kdyby sme bylyoetak mamku asi slehne :o)
Když jsem našim oznámila,že jsem opět těhotná,tak jsem je opravdu totál
ně dorazila 😀 Docela dlouho mě atakovali a teď jsou rádi že Ericka mají 🙂 Tak to by se Vám se ségrou pěkně sešlo 😀 A ty by jsi chtěla 3 dítě???Byla by jsi na to připravena??Já jsem byla fakt nestastná když jsem se dozvěděla,že jsem těhotná a už se s tím nedá nic dělat!!!Takový pocity jsem pocitovala až do samého porodu ale bylo to hlavně tím ,že jsem měla strach jestli to vůbec zvladnu,pac z nejstarším synem to bývá těžký-HYPERAKTIVNI...Teď jsem za malého ráda,je to moje štěstícko,ale bývá to hodně náročné🙂 Jsem si říkala že dítě navíc nic není,ale opak je pravdou:D
Mi povidej syn je taky ADHD a ve skole hruza.nastesti dcerka je klidaska
I u nás je to tak naštěstí!!!Davas malému ty léky??Mě se o nich zmínila naposled psycholožka,spolupracoval s ní totiž jen max 20min a pak ho jen zajimalo vše kolem,stůl,skřínk,umyvadlo... 🙂 Já do něj žádný prášky cpát nechci ,přijde mě to vůči němu a i sobě hrozný!!Během roku udělal fakt velkej
krok vpřed,tak si myslím,že to zvladnem i bez nich
A u Vás to probíhalo jak???Zlepšil tedy spíš zklidnil se malý a nebo naopak?
No popravde ty leky mam ale pravidelne mu je nedavam.sou fakr silny

Já si myslím,že DEPOPROVERA s tím nemá nic společnéh...napadá mě jen jedna věc 🙂 pokud tedy v poslední době neprochazis něčím složitým...tak asi bude na cestě MIMINKO 😉