icon

Krvácení od 7DPO, dorazila menstruace dříve?

certice85
9. črc 2015

Zdravím snažilky a jdu s otázkou jeslti některá z vás nemá stejnou zkušenost ...
Jsem dnes 19DC, 7DPO a od 5DPO krvácím. Začlo to odpoledne jako špinění a rozjelo v krvácení jako by byla MS, která má ale dorazit až za týden. Časově by to odpovídalo zahnizdování, ale ta intenzita . Myslíte, že pouze dorazila dříve MS , např. tím teplem ?

Díky za odpovědi

1kolousek1
Autor odpověď smazal
certice85
autor
9. črc 2015

Taky si bohužel myslím .. :/

saruska89
9. črc 2015

Ja mela to samy.. O tyden driv mi to prislo ale jen jeden den krvaceni a nebyla to MS ale zahnizdovani...

cacenka_d
9. črc 2015

@certice85 Ja to mela u obou holek par dni po, ale spis presne jako spineni, jestli krvacis hodne a dlouho tak to neni dobry znameni, slabe nevadi. ALe tak treba to mas jinak...

certice85
autor
10. črc 2015

Tak dnes už nic. A ani včera večer. Takže tak nějak necelé dva dny krvácení. No jsem zvědavá, co se z toho vyklube ... @saruska89 : A to krvácení bylo stejně silné jak MS ?

10lulu04
10. črc 2015

Cacenka_d: Pokud jsem spravne pochopila tak jsi to spineni mela pri uhnizdovani, je to tak?? Kolik dnu to u tebe trvalo? Mam podobny problem a nevim co mi to telo tim naznacuje.

saruska89
11. črc 2015

@certice85 jo bylo to stejny, proste jsem myslela ze jsem to dostala a pak po jednom dni jak kdyz utne....

cacenka_d
11. črc 2015

@10lulu04 3 dny cca si myslim, 3 dny zhruba po sexu to zacalo