Má test Sluníčko často falešné výsledky?
Ahoj holky, máte prosím nějaké čerstvé zkušenosti s těhotenským testem sluníčko? Četla jsem, že dělá falešné duchy nebo rysku.
Test jsem si udělala a téměř hned tam vyskočil duch viz foto. V reálu je viditelnější... můžu to brát jako ducha nebo je to rysku?
🤷♀️

Něco slabouckeho tam vidím, uvidíš koncem týdne
@tasimia Jak vis, ze jsi tehotna nebyla? Ten teds funguje na principu chemicke reakce a ta bud je, nebo neni. Takze jsi mela biochemicke tehotenstvi, ktere skoncilo drive, nez poradne zacalo. A test to spravne detekoval.
Porad, porad i po tech letech, me tady ta mira neznalosti desi.
Ano dělá, všechny tyhle fialové testy dělají duchy a čárky, jiný test nepotvrdil....Zkus jinou značku a moc držím palce,ať je tam dušík a sílí.....
@vikysek0987 Tak specialne pro tebe.
@sudylichozrout protože beru pravidelně a řádně antikoncepci. Tenhle test jsem si udelala na hec kamarádky, protože jsem zvracela ( chytla jsem nějakou dlohodobou střevní chřipku :D) a pořád do me kula, že jsem těhotná, že i při antikoncepci se to může stát :D. Tak jsem šly do nejbližší Tety, ze slovy " však ja ti ukážu, že ne každé zvracení, je těhotenství". Málem me kleplo, když tam vyšla ta slabá čárka.
Tak jsem letěla do Dr. Maxe a čtyři testy sněhobílé.
Vím co je Biochemické těhotenství neboj 😉. Takže proto jsem napsala, že jsem těhotná nebyla. Nevěřím na takové otěhotnění při antikoncepci, zvlášť když na případy zvracení a takové mám náhradní plato, kdy ještě užijí další prášek jak mám 😉. .
Akorát tehda to byly dva měsíce, kdy jsem k necemu cuchla, nebo jsem vypila kafe a okamžitě jsem šla zvracet.
Mi není patnáct abych nevěděla, jak fungují testy.
Chtěla jsem akorát poukázat na to, že ty testy zkrátka duchy dělají.
@tasimia Ty testy Sluníčko/Mama mají daleko více barviva než ty z Maxe, takže stále platí, co říkám já. Ducha nemůže udělat, pokud nemá s čím reagovat. Udělá ho, pokud má s čím reagovat.
@sudylichozrout no každopádně, u mě to byl zkrátka špatný test, musíš se smířit s tím, že se to občas stává, zkusily jsme ho namocit do vody a hádej co nám tam vyšlo.
Sluníčko má zkrátka nějaké špatné šarže, psaly jsme i výrobci. Zda si z toho něco vezme netuším. Ale pochybuji, ze ve vodě z kohoutku je hcg nebo něco takového. To už by byla moc blbost.
Takže ne, vzdy neplatí co říkáš/píšeš ty 🙂.
@sudylichozrout jinak si pocti právě o sluníčku nějaké recenze. Ten test je falešnými výsledky přímo profláklý 🙂.
@sudylichozrout Dělá falešný čárky. Ukazoval mi // týden, jiný test nic a krev byla negativní i když na něm byly //.
Ano, dělá falešné čárky. Ukazoval slabého ducha, který po zaschnutí vymizel, další testy byly zcela negativní. Test jsem si dělala z legrace, protože beru pravidelně HA, dost mě to vyděsilo a pro jistotu navštívila gynekologa, který provedl také hcg test z krve a UZ - vše naprosto negativní. Test Sluníčko tedy naprosto nedoporučuji.
vidíte něco?
@bkiki slabá čárka tam je 🍀
ostatní testy negativní...hcg z krve 0
beru to jako špatný test, rysku
Také mi už několikrát udělal falešné čárky a těhotná jsem nebyla. Dokonce jsem to nechala udělat i manžela a byli tam slabé čárky 😁😁😁 za mě už nikdy víc.

Já vidím pidi dusika 😊 držím palecky ať test sílí tak jak má ❤️Hodně štěstí měla jsme stejnou čárku jako ty a dnes jsem v 22tydnu🎀