icon

Mám pozitivní těhotenský test. Jsem těhotná?

miskacovaci
18. čer 2025

Ahoj holky. Tak píšu znovu. Dnes bych to měla dostat a četla jsem, že je nejlepší dělat test v den nebo den po očekávané menstruaci, tak jsem si dělala dva a jsou na obou dvě čárky. Myslíte, že by to konečně mohlo být? Děkuji 🙏

Mám pozitivní těhotenský test. Jsem těhotná?
lencaa11
18. čer 2025

@miskacovaci šla bych pro jiný test - tento to dělá běžne něco tam je 👀👻

squezy
18. čer 2025

@miskacovaci určitě vidím čárku, byť je celkem slaba,ale testuj za 2 dny, vypadá to pěkně 👍

mirkasotkova
18. čer 2025

Ještě bych určitě udělala test později 🙂

miskacovaci
autor
19. čer 2025

Ahoj holky. Tak se hlásím dnes z rána s testy a oba dva pozitivní a krásné dvě čárky, tak doufám, že se mimi udrží 🥹☺️

squezy
19. čer 2025
@miskacovaci

Ahoj holky. Tak se hlásím dnes z rána s testy a oba dva pozitivní a krásné dvě čárky, tak doufám, že se mimi udrží 🥹☺️

@miskacovaci krásné a gratuluji 🙂

miskacovaci
autor
19. čer 2025
@squezy

@miskacovaci krásné a gratuluji 🙂

@squezy děkuji ☺️

lencaa11
19. čer 2025
@miskacovaci

@miskacovaci tady je krásná čárka 👍

miskacovaci
autor
22. čer 2025

Tak jsem musela udělat ještě ClearBlue kvůli manželovi a myslím, že je to víc než jasné 🤣🥰

felis
22. čer 2025
@miskacovaci

Tak jsem musela udělat ještě ClearBlue kvůli manželovi a myslím, že je to víc než jasné 🤣🥰

@miskacovaci super!
Ja mela v listopadu jen ClearBlue digi a + 2-3 bylo vymluvne... za 2 dny už to byla dálnice 🤣
Držím palce 🍀

miskacovaci
autor
22. čer 2025
@felis

@miskacovaci super!
Ja mela v listopadu jen ClearBlue digi a + 2-3 bylo vymluvne... za 2 dny už to byla dálnice 🤣
Držím palce 🍀

@felis děkuju 🤣🥰🥰