Mám přestat brát Utrogestan po pozitivním testu?
Hezký den přeji 🙂
Chci se zeptat, brala jsem clostilbegyt a utrogestan a mám 3 dny do MS a mám pozitivní test. Mám utrogestan přestat užívat, jak se má přestat, aby přišla MS nebo ho mám rovnou brát dál na podporu případného těhotenství? Dr zítra a v pátek neordinuje.. děkuji
@anonym_autor v žádném případě nevysazuj. Máš pozitivní těhotenský test, určitě to ber dál. Ja brala každé těhotenství třeba až do 15tt. A v pondělí si zavolej na gyndu,aby ti poslali erecept na další balení, určitě dál užívej jak máš.
Utrogestan/ progesteron jsem vždy brala celý první trimestr. Poslední těhotenství ( a jediné úspěšné) jsem ho brala až do 16tt a vysazovala postupně..
Utrogestan/ progesteron jsem vždy brala celý první trimestr. Poslední těhotenství ( a jediné úspěšné) jsem ho brala až do 16tt a vysazovala postupně..
@piggy123
@squezy
@reeeza diky děvčata. Mně totiž pořád vrtá hlavou jedna věc. Když se neco pokazí, tak to odejde s MS, ale když si utrogestanem MS blokuji, tak nic odejít nemůže a tak no, jestli chápete.. jsou to takový pitomý myšlenky, ale co jsem prodělala potrat, tak se mi v hlavě honí různý věci...🫣
@piggy123
@squezy
@reeeza diky děvčata. Mně totiž pořád vrtá hlavou jedna věc. Když se neco pokazí, tak to odejde s MS, ale když si utrogestanem MS blokuji, tak nic odejít nemůže a tak no, jestli chápete.. jsou to takový pitomý myšlenky, ale co jsem prodělala potrat, tak se mi v hlavě honí různý věci...🫣
@anonym_autor při mém neúspěšném ET jsem dostala menstruaci i přes braní utrogestanu…. Nic mi to neblokovalo
@anonym_autor při mém neúspěšném ET jsem dostala menstruaci i přes braní utrogestanu…. Nic mi to neblokovalo
@piggy123 děkuji 💗
@piggy123 děkuji 💗
@anonym_autor přesně tak. Pokud by mělo dojít k potratu,tak i přes brání utrogestanu bys dostala ms a vše by odešlo. Až pak bys to přestala brat. Ale pozor,i kdybys spinila až mírně krvacela,tak ber utrogestan dále, občas se to stava,ja prospinila cely první trimestr. Prostě se rid pouze radami lékaře a rozhodně s pozitivním testem to ber dále. V pondělí si zavolej na gyndu,budou se ptat na termin poslední ms a podle toho tě objednaji. A reknk, že beres utrogestan,jestli bys nemela dostat jeste krabicku/krabicky, než se dostanes na kontrolu.
Moc děkuji za uklidnění 💞

@anonym_autor já jsem teda po IVF, ale Utrogestan mám brát celý první trimestr. Tudíž bych v tvém případě nevysazovala a brala ho dál