Mateřská při OSVČ a HPP
Dobry den.snazime se o druhe dite druhy mesic,zacla jsem brat gynex tento cyklus od 1 dne mens a kapala 7 rano vecer ovulace u me probehla 11 dc a 6 dpo jsem zacala spinit plus bolesti v podbrisku a to trva do dnes takze uz sesty den.dnes jsem 11 dpo a mesicky cekam v nedeli.mam 25 denni cyklus.toto spineni mam poprve v zivote a vubec nevim co si o tom mam myslet. Mate zkusenosti myslite ze to muze znamenat tehu?po horm.strance jsem v poradku
@sudylichozrout dekuji ti za odpoved,psala jsem tez do poradny gynex a napsaly mi( Dobrý den. Může to být reverzní reakce, V Gynexu pokračujte, ale snižte dávku na 2x5 kapek. Zdravím dr halt).dnes koncim a mam tydenni pauzu a tam uz budu brat tu nizsi co mi napsaly.tehu test mam jen ten s citlivosti 25.pokud menz nedojde tak v patek zkusim.ale i tak se zitra chystam k doktorce tak uvidim co mi rekne potrebuju uklidneni 😒
@terka80 ja na zacatku brani gynexu prvni nebo druhy cyklus taky spinila, pak se to srovnalo.
@brookmichaela asi to je z toho no,uz pocitam ze dojde mens.

@terka80 Muze to byt Gynexem, muze to byt nejaka kratkodoba hormonalni nerovnovaha a muze to byt i nidacni spineni. To ti tady nikdo nerekne. Udelej si tehotensky test, ted uz by na nem melo byt neco videt. Pokud bude opakpvane negativni, tehot a nejsi a pokud se uz problem nebude opakovat, nejde o nic vazneho. Pokud pristi cyklus budes zase spinit, navstiv lekare.