icon

Menstruace nedorazila a TT negativní

arnovo
16. dub 2018

Ahojky, jdu si pro radu, cyklus mám 28-29 dní a teďkom jsem 33DC a testy negativní. Předevčírem takže 31DC test slabě pozitivni,ale zbytek negativní. Před Ms mívám bolesti prsou a hlavy. Teď mám akorad slabé točení v hlavě, prsa nebolí, únava, slabá tupá bolest v levé straně podbříšku. Ovulaci jsem měla nějak 12-14 dní od prvního dne ms (poznám jí , špiním ři ní) , ale před ms 6 dnů jsem špinila zase ale jeden den a to bylo už jen takové zašpinění jenom prádla . Teďkom nevím co se mnou je zda těhu nebo něco jiného. Jinak nechráněný p.s. Byl v době ovulace. Měla jste některá podobně a zjístili jste že cěkáte mimi ? Prosím o případné příběhy podobného typu 🙂 děkuji Alča

kepu
16. dub 2018

@arnovo ja bych par dnu pockala a znovu udelala test kdyz byl slabe poz. Tak by mohl zesilit ...

arnovo
autor
16. dub 2018

@kepu děkuji , už bych rada věděla , kdyby to bylo připadne těhu nechtěla bych zase o něj přijít :/

kepu
16. dub 2018

@arnovo tak ti poradim to co poradila kdysi dr mne ... Chovej se jako kdyz tehotna jsi nestresuj se .... A kazdy druhy den by mel testik trosku silit ...

kepu
16. dub 2018

@arnovo a nebo ja jelikoz jsem potrebovala nutne vedet uz pred vynechanou ms kvuli darovani krve tak jsem si delala tehotensky krev z krve ...vyjde driv pozitivni nez z moci ...

arnovo
autor
16. dub 2018

Nad tim sem taky uz uvazovala 😊 den po vynechane mi vysli mikroskopicky pozitivni ovu testy a to sem si spletla s tehu a pak az ted predevcirem tehu a od te doby nic :(

priefi
16. dub 2018

@arnovo jeste je mozne, ze jsi mela 2.ovulaci v ramci cyklu 😉 mi to taky prodlouzilo cyklus cca o 4 dny

arnovo
autor
16. dub 2018

Dělala jsem teď clear blue digital a vysel negativ

arnovo
autor
16. dub 2018

Holky proc mi sili ovulacni test ?

kepu
16. dub 2018

@arnovo asi budes ovulovat ...

arnovo