Menstruace po ovulaci - možné těhotenství?
Ahoj holky, první měsíc se snažíme s manželem o miminko. Cykly jsem měla vždy nepravidelné 26-45 dnů apod.
21. DC jsem měla (dle příznaků - testy mi nevychází) ovulaci a hned druhý den mi začala slabá menstruace. Nejsem na to zvyklá. Myslíte, že by bylo možné otěhotnět? Nikdy předtím jsem Ovu nesledovala a menstruaci dříve a slabou také neměla.
Je možné, že bych měla ovulaci jindy a byla těhotná? Děkuji 🙂
@misulinka44 děkuji, s dr. jsem t řešila, řekl, že zpravidelnit se dá jen antikoncepci, coz je vlastně úplně opak toho, co chci 🙂 pila jsem teď kontryhel, ta snad mi to nezpůsobil on. Ale na slabu a hlavně dřívější MS nejsem vůbec zvyklá...
@teligo ja sem vysadila HA v polovine rijne...kazdy mesic jsem mela MS o tyden opozdenou nez byl termin..cykly jestli dobre pocitam 32-37 coz jeste neni tak hrozne...ted v breznu byla MS zas o tyden driv nez by mela,ale zase v terminu kdy mela prijit v tom listopadu...🙂tak si rikam ze se to snad vraci k normalu...tak uvidime pokud bych to mela porad takove taky zajdu k dr na srovnani je spousta vitaminu🙂

Mohlo to být krvácení při ovulaci...Někdo to tak mívá...Nebo mohlo být krvácení při zahnízdění vajíčka...Nebo slabá ms, nebo taky prostě jen špinění uprostřed cyklu. Pokud se snažíte o dítě,promluvila bych s dr a snažila se zpravidelnit cyklus...Tím takže zvýšíte šance na úspěšnost;)