icon

Menstruace se zpozdila a změnila. Co to znamená?

viky000
25. lis 2024

Prosím vás, potřebuju poradit... Tento měsíc jsem ms dostala dýl, ale byla úplně jiná než vždycky. Nebyla tak silná, trvala i míň než obvykle.
Ale mně to nepřišlo divne, až dneska jsem si to uvědomila. Udělala jsem si test. Co si o tom myslíte? Ještě to teda neni úplně zaschlé..

Menstruace se zpozdila a změnila. Co to znamená?
lencaa11
25. lis 2024

@viky000 čárka je divná možná až bude suchý ale i tak bych asi udělala jiný test možná to bylo biochemické

luciejonsztova
25. lis 2024

Nechci vás strašit. 🙏🏼 Ale přesně takhle se u mě projevilo mimoděložní. Zkusila bych ještě jeden a pokud to bude stejný, určitě kontaktujte lékaře.

misha31
25. lis 2024

Mimodelozko nebo mohlo byt biochemko a odeslo to. Moc slabe

viky000
autor
25. lis 2024

@lencaa11 myslím, že biochemické to nebude. Dělala jsem si test ještě v pátek ráno a byl negativní. A večer přišla ms

martulka88
25. lis 2024

@viky000 Čárka je divná. Udělala bych ještě jeden test a popřípadě šla ke gynekologovi.

viky000
autor
25. lis 2024

@martulka88 koupila jsem teď odpoledne ještě test a vyšel stejně.. duch tam stoprocentně je. Uděláme ještě ráno. Jenže můj doktor má teď dva týdny dovolenou, takže nevím...

misha31
25. lis 2024

@viky000 posles foto? On ten predchozi vypada nafoto divne jakoby ta carka nebyla stejne barevna vsude

martulka88
25. lis 2024

@viky000 Duch ano, ale musela by být čárka odvršku až dolů stejná a nahoře je vidět, že horní část cárky chybí. A to je chybný test.

viky000
autor
25. lis 2024

@misha31 Já už jsem ho vyhodila... Potom mě to furt láká se na to koukat 😁 ale nikdy se mi nestalo, že by mi vyšel i kdyby duch, když jsem dostala menstruaci. A v pátek ráno mi vyšel negativní, takže si nemyslim, že jsem předtím byla těhotná a teď by to byl nějakej zbytek.

viky000
autor
25. lis 2024

@martulka88 Ano, já vás chápu. Na tom mobilu je to i hůř vidět. Ta čárka je opravdu po celým, akorát nahoře je víc zbarvená. Zkusím to ještě líp vyfotit, jestli to půjde.

luciejonsztova
25. lis 2024

@viky000 Musí mít nějaký zástup váš mudr., tohle opravdu není běžné. Třeba bude vše v pořádku, ale mimoděložní není sranda. Rozhodně někam zajděte.