icon

Mohou emoční změny naznačovat těhotenské příznaky?

4. srp 2024

Taková možná blbá otázka ale spíš by mě zajímaly zkušenosti. Mám 2 dny do menses a jsem hrozně precitlivělá. Jsou věci ,které mě snadno rozpláčou nebo naštvou. Jsem taková dost emoční. Stalo se to některé a nakonec byla těhotná? 🙂 Může to být jeden z předčasných příznaků těhotenství? 🙂

lencaa11
4. srp 2024

Může to bejt i PMS je to půl na půl

misha31
4. srp 2024

Pokud by to byl priznak tehotenstvi, tak uz sviti tt. Ja mela takove priznaky kazdy mesic a tehotna jsem byla zrovna ten mesic, kdy jsem priznaky necitila

autor
4. srp 2024

Test jsem si ještě nedělala. Asi až v den menses. Nebo by mohlo uz teď něco ukázat? 🙂

lencaa11
4. srp 2024

2 dny před Ms by už test mohl ukázat záleží kdy byla ovulace / a jaký je cyklus

neliiinka
4. srp 2024

Tohle jsem měla i jako těhotná, ale taky i běžně před ms😄

autor
4. srp 2024

Tak jsem v situaci 50 na 50 jak píše @lencaa11 🙂 každopádně se do lékárny dostanu až zítra tak jsem zvědavá 😀🤭
Taky před den pořád pospávám to taky není i mě normální 🤔

squezy
4. srp 2024

Podle me je brzy mít těhotenské příznaky před ms. Ja jsem si vsimla těhotenských příznaků před 2 týdny a když mi to došlo,tak mi došlo, že musím být uz 2.mesic těhotná. A taky, že ano. Podle mě musíš mit PMS.

magdaveselkova
4. srp 2024

Týden před očekávanou MS jsem neskutečně funela do schodů ( ve všech těhotenstvích). Vždy jsem ale už měla ducha na testu a ten sílil😉

marketa1218
4. srp 2024

Já řvu prakticky pořád 😄 A před menstruací je to u mě PMS jako vyšitý. Těhotenství bych takhle nepoznala.

lauriak
4. srp 2024

Ja mam toto kazdy mesiac 😏