Mohu být po sexu s kondomem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Menstruace mi skončila 2.4. s partnerem jsme poté (9.4) měli chráněný sex tj. s kondomem který nepraskl ani nesklouzl zkrátka vše bylo ok. Ale asi 11 dní po té jsem na kalhotkách objevila slabounce do hněda zabarvený výtok v opravdu malém množství. ale poté už se neobjevil. Poté jsme 23.4 měli opět chráněný, přerušovaný sex kondomem. Menstruaci mám nepravidelnou a bojím se že bych mohla být těhotná, protože jsem někde četla že toto špinění značí uhnizdování vajíčka a na miminko jsem ještě poměrně mladá. Co si myslíte vy ?
Tady si spousta tazatelek myslí, že maminky vlastni vesteckou kouli 😃 milion pořád stejných otázek "" muzu byt těhotna ? ..pichlo me v boku, tika me oko, brni me ruka 😃
...
Ani kondom není 100% 😉 takže ano, můžeš být těhotná. Ale na 99% nejsi 😉
Promiň, ale to mi přijde jako otazka z Bravicka😀 v rubrice"laska,sex a neznosti"
Hele,klid,myslím že pokud kondom byl po styku tam kde měl,je pravděpodobnost na těhu mizivá.Chováš se dle mého zodpovědně,kondom,jako úplný základ je,tak se nenech rozhodit...lepší jak antikoncepce a jiné sračky,s těhu potřeba počítat vždy...to bezpodmínečně ano..ale rozhodně se šance velmi snižuje za použití kondomu.
rozlítaná menstruace může být známkou milionu věcí....
pokud chceš mít relativní jistotu,udělej si tes v den očekávané menstruace...hodně štěstí
Já si raději nic nemyslím 😀
Ahoj já mám také dotaz včera tedy 13 ledna jsem měla poslední den ovulace s partnerem jsme spolu spali než si vzal ochranu řekl mi že je tam kapka a pak mě uklidňoval že to ještě nebylo ono myslím sperma je mi trapné o tom mluvit myslíte že bych mohla být těhotná?
Potřebuji jen uklidnit děkuji

Sorry,ale kdyz jsinmlada na dite, tak nesouloz. Ono s tim pozitkem jsou ruku v ruce i rizika. A logicky,kdyz s nekym spim,muzu byt twhotna,tak si udelej test a budes vedet