Mohu být těhotná? Co si o tom myslíte?
Ahoj holky...měla jsem plodné dny od 4.8. do 10.8. nechráněný sex jsme s manželem měli od 2.8. do 9.8., ovulace pravděpodobně byla 9.8. V sobotu 17.8. jsem si koupila TT , cítila jsem se zvláštně, test byl negativní..druhý den jsem se na něj podívala a byla tam slabá druhá čárka, tudíž po limitu. Nedalo mi to počkala jeden den a 19.8. jsem si udělala další dva testy a opět slabší druhá čárka a to po limitu, byli slabší než u toho prvního testu. Další test dnes a nic. Co si o tom myslíte, můžu být těhotná? Menstruaci mám mít ted v pátek 23.8..Děkuji za jakékoliv odpovědi 🙂 Davám foto TT, ten dole je jako první dělaný.

@gutentag pokud je ten ciste negativni test dnesni a ten nejsilnejsi je nejstarsi, tak tehotna nejspis nejsi. Respektive jsi byla, ale embryo bylo poskozene, tak se neuchytilo spravne a odejde s menstruaci. Rika se tomu biochemicke tehotenstvi. Tehotenstvi detekovane testem z moci/krve, ale nedetekovane lekarem.
@sudylichozrout ano je to tak jak píšeš, taky mě to napadlo zda nejde o biochemické těhotenství :( když čárky slábnou. Jsem šíleně nafouklá, břicho jak ve 4 měsíci, pořád něco jim a ráno je mi trochu nevolno. Ach ju :(
Myslím, že těhotná ste 🙂 nejspolihlivější test za mne je clearblue, měla jsem ho i s ukazatelem týdnu. jasně řekne jestli ste nebo nejste, ale většinou když je tam duch, tak ta čárka časem tmavne, jak se zvyšuje HCG 🙂
Presne takto jsem to mela tento mesic ja. Carku, približne stejně silnou jako na tvem spodním testu, jsem objevila po limitu. Testy den ode dne slably. MS prišla asi o 3 dny pozdeji, bolestivejsi než normálne a odeslo to s ni.
Držím palce
@gutentag pokud testy nrsili ale slabnpu..tak to nebude prosperujici tehu. Take se mi to stalo a MS prisla...bylo to biochemicke. Par dni do ms carka viditelna a den pred ms uz nic.
Taky si myslím, že záleží, kdy testujete. Hladina HCG se během dne mění. Největší by měla být v první ranní moči...

@gutentag ja si myslim ze tehotna jsi , pockej do ms a testuj znova , je brzo čárky sílí obvykle ob dva dny 👍taky záleží jestli jsou testy z jedné várky a nebo jsou jine šarže , mohou mit méně barviva