Mohu být těhotná i přes negativní testy?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost. Mám celkem pravidelný cyklus 28dní, ovulaci cítím vždy zhruba v polovině cyklu. Minulý měsíc jsme s partnerem měli styk kolem ovulace. Dá se říct, že chráněný - používáme globule pharmatex + přerušujeme, ale jasně, i tak to není jistota :D no a týden před MS mi začali příznaky těhotenství, na den přesně jsem to ale dostala a MS byla asi tak jako každá jiná. Teď mám 11.den od začátku MS a příznaky mám pořád. Včera jsem si dělala obyč test a dnes raději digitální Clearblue, ale oba jsou negativní. Myslíte si, že i tak by byla šance, že bych byla těhotná? Kdyby mi furt nebylo tak zle a neměla jsem citlivá prsa, tak řeknu, že je to vyloučené, ale takhle jsem z toho zmatená.
@magdinka007 těhotenství to nebude to může klidně bejt k ovulaci ,hormony atd ...
@magdinka007 Z toho sexu, co popisujes, sance 100% neni, test uz by byl davno pozitivni. Navic jste se chranili a dostala jsi menses.
@magdinka007 tak, čo ako si dopadla?

To bude nejaky jiny problem, na tehotenstvi to nevypada. Psychika je nekdy mocna...