icon

Mohu být těhotná i s negativním testem?

nevimjak_
22. lis 2024

Ahoj holky, 9. Jsme meli s pritelem pohlavni styk a nemeli jsme ochranu ale hned jak se mu to libilo to vytahl nebylo to ani 30vterin byla to fakt chvilka vcera 21. Jsem si delal tehotensky test odpoledne kolem 14:00 a vysel negativni je mozny ze se plete? Citim divny pocit v brichu ale asi to je jen stresem vubec nejim dnes sem snedla platek pizze a bebe susenky a zitra rano si jdu delat test mam pockat? Nebo je vubec mozny ze jsem tehotna? Je ki teprve 15 a strasne se tim stresuju nechci si takhle zkazit zivot prosim poraditt

nevimjak_
autor
22. lis 2024

@samik2008 stres

goldenova
22. lis 2024

Retardovaní lidé by děti mít neměli.

nevimjak_
autor
22. lis 2024

@goldenova cim sem retardovana? Kazdy dela chyby z chyb se ucis mas poradit ne soudit🤣

miryp
22. lis 2024

@nevimjak_ hele, že ty nás tu taháš za fusekli? Člověk, který se strachuje, že si právě podělal budoucnost, nebude používat vysmáté smajlíky. A kdyby maminka vše věděla a vše ti vysvětlila, tak tu nebudeš zakládat x diskuzí na totéž téma... Smaž konečně ty duplicitní diskuze (tj. nech pouze tu první)...

goldenova
22. lis 2024

@nevimjak_ Tvůj písemný projev a popis situace tak působí. A tvoje chování taky (tedy abych neurážela retardované lidi, ti za to nemohou), ty jsi jen hloupá.

nevimjak_
autor
22. lis 2024

@miryp ale ja nevim jak se to dela vcera jsem sem napsala jednu diskuzi a nejdou mi smazat ty ostatni protoze to mam na safari a nejde to zkousela jsem to