Mohu být těhotná? Jaké máte zkušenosti?
Dobrý den
Prosím vás, je to rok, co jsem si prošla ne milou zkušeností a v 38tt jsem si porodila andilka...
Každopádně mám nového přítele, se kterým se sice o děťátko nepokoušíme, ale už měsíc mám pocit, že se se mnou něco děje...
Mám velmi citlivá prsa,levé mě bolí neustále na pohmat a o poznání více, jako to pravé...
menses přišel o 5 dní později ještě probíhal jakousi zvláštní formou, že jeden den bylo jen špinění, druhý trocha krvácení, další den víc a potom už jsem dá se říct ani nemusela mít vložku, jelikož krev se objevila pouze po toaletě na toaletním papíře...
Další věcí, která mě trápí je to, že mám zvláštní výtoky, sem tam bílé, ale spíše převážně čiré, bez zápachu a vážně hodně, což jsem při prvním těhotenství ani nezaznamenala.
I únava je větší, ale tu pozoruji každý podzim
A co mě zaráží nejvíce je neustálá chuť k jídlu a i když se ovládám, přibirat na váze jsem nepřestala
U doktorky jsem byla, vše bylo v pořádku, jen sliznice byla o poznání jináčí, ale to jsem mohla být také ve fázi, kdy to doktorka ještě poznat nemusela. Nicméně se v tom ztrácím, jelikož opravdu vše ostatní bylo v pořádku...
Prosím, poraďte mi, sdělte mi vaše zkušenosti, protože já jsem strachem bez sebe 😔 k doktorce se bojím jít, abych nebyla za nějakou histerku a TT moc nevěřím...
Myslíte si, že je to v pořádku?
A abych nezapomněla... Po porodu jsem cítila, jak děloha pracuje, určitě to většina z vás zná a vnímala to... Proste se po porodu vrací do normální velikosti...
Já mám i teď ale pocit, že se nějak hýbe a nebudou to střeva si myslím,podbrisek a bříško poboliva, ale na záchod nemusím
Před týdnem jsem měla spíš průjmy, teď mám zácpy, třeba tři dny bez velké potřeby...
Vím, že tohle může být způsobeno jinými faktory a abych řekla pravdu, cítím se být trošku paranoidní... Nicméně u prvního těhotenství jsem to, že jsem těhotná vuvec netušila, tudíž tyhle rané příznaky vůbec neznám... Měla jsem i menses normálně
Děkuji vše ta vyjádření
Tehoteskemu testu nevěříš a tady kdyby ti to někdo vyvěštil tak tomu věřit budeš? udělej si znova test né
@kita1 tak udělej další test
@kita1 A kolikátý den cyklu jsi? Resp. po ovulaci? Nebo už ti mešká MS? Dělala bych test nejdříve tak den před předpokládanou MS, případně až po vynechání, to bude nejprůkaznější. Nebo je možnost zaplatit si krevní test jako samoplátce, ale na obojí testování je otázkou, zda není ještě příliš brzo. Ty příznaky se dají velmi snadno vsugerovat když člověk moc chce a moc se zkoumá, takže na to bych úplně tak stoprocentně nesázela.. každopádně držím palce 🙂

@kita1 mimochodem tt jsem dělala jednou, ale mohlo být příliš brzy na to, aby se něco ukázalo, nebo?