Mohu být těhotná, když duch na testu zmizel?
Ahoj holky, problém. S mužem se chráníme, máme dceru malou, tak teď dítě v plánu fakt není. Teď jsem dostala MS a ze začátku jen spineni a teď je dost silná s kusy.
Furt mi je zle, prsa nateklá a to ještě kojim z jednoho a břicho nafouknuté. Dělala jsem si test jeden večer a jeden ráno a na obou byl duch. Po uschnutí zmizel.
Takže to nebude určitě těhotenství že ne?
Měsíc byl přítel pryč v cizině a takže jeden nechráněný styl byl na konci listopadu, než odjel.. ALE ještě mě měla účinkovat depoprovera. A teď je konec leda a říkám si, že že to už by byly určitě viditelné obe. Co myslíte?
Diky moc!
Taky si myslím, že nejsi těhotná. Já jsem si dělala test 2 týdny před očekávanou ms, a i když se objevil "jen" duch, na obou testech byl celkem patrný i po několika hodinách.
Navíc, jestli bys už měla těhotenské příznaky, měla bys mít pravděpodobně už celkem jasně prokazatelné těhotenství.
Podobně jsem panikařila, když byly dceři 2 měsíce, takže si umím představit, co to je za stres, ale naštěstí to byly taky jen splašené hormony kojící matky😁 Hodně štěstí❤️
@sofia_sofiova holky moc moc děkuji ❤️❤️❤️

To by zřejmě už test na 100% ukázal vše bude souviset s PMS a Ms + zřejmě injekce a kojení tělo je hormonálně pěkně rozházené ..