Mohu si test udělat dopoledne nebo je to lepší ráno?
V 7:15 jsem se poprvé po noci po spaní vyčůrala i když jsem litala 3x za noc na WC? Ale to za noc není podstatné. Takže když jsem se v těch 7 vyčůrala mohu si jít ted v 9:40 koupit test a použít ho bude Mít s už ne tak moc ranní močí stejnou účinnost nebo si ho mám koupit a použít az zítra ráno aby tam HCG bylo vyšší a větší šance na pozitivní výsledek? Nebo je jedno kdy přes den ho pouziju při prvním synovi jsem ho nepoužila rovnou šla k doktorovi a ten to potvrdil . Jinak co se týče příznaků muzu být v 6. Týdnu a je mi furt na zvracení .spíše návaly vln jednou přijde, pak zase je to 3 hodiny ok a pak zas zvracet. Takže spatky k tématu ten test radši udělat brzo po ránu a ne v poledne, odpoledne?
Tak dobra Já si jen myslím ,že jsem v 6tt . Tak jo skočím si pro něj
Děkuji za odpověď.
Bylo to hrozne divný silná v kontrolní a na dni slabší růžový zbarvení proto druhý proužek budu zkoušet zítra ráno s rani moči
@veverkamaminka Hoď sem fotečku 😉
Už jsem to vyhodila zítra ráno sem hodím fotečku😉
@hanulkaha budu ráno zítra dělat druhý proužek třebas se objeví ta druhá jasněji a fotku přidám
@veverkamaminka Oki, těším se 🙂 Ale důležité je, že tam dvě čárky vidět byly! 😉
Nojo ,ale bylo to divný slabý a těsně u sebe proto zítra znova🙂
otřebuji poradit :( snad tady najdu odpoveď... Beru HA a v polovine (zhruba ) platíčka jsem zacla mit pobolivani v podbrisku a ruzovy vytok pres den a rano s hlenem ale ne moc porad mam pocit ze musim na malou tak chodim porad :( je to az neprijemne) hledala jsem snad vsude odpoved na toto co to zpusobuje vsude je napsano ze to je priznak tehotenstvi. Bolest v podbrisku caste moceni a ruzovy vytok cokoliv pri pomysleni na toto a jine važnejsi veci me temer rozhodi a rozpláče prosim co to může být?? Vim ze to sem asi nepatři ale uz jsem zoufala :(
@valin nehledej nic na netu ani v mé diskuzi a poslechni mou radu nekupuj ani tehu test a jdi k doktorovi zítra a budeš o něco chytřejší ;) můžeš a nemůžeš být v tom, ale doktor řekne pravdu.
@valin špatná antikoncepce, měla jsem to stejné. Pak se to zhoršilo tak, že jsem 3x do měsíce dostala MS a to i přes to, že jsem HA brala....Určitě zajdi k doktorovi, mohou ti i špatně fungovat játra, pokud máš špatně zvolenou HA - buď jí bereš chvíli a tělo si nezvyklo a nebo jí bereš dýl a tělo už jí nechce.
Dekuji za rady mam strach no seberu vsechnu odvahu a zajdu k doktorce dekuji moc
@valin moje řeč 🙂
Moc dekuji 🙂 zitra jdu na to
Nepridam bbohužel fotku testu jelikož včera to vypadalo na pozitivní takový nepatrný růžový druhý zbarvení a dnes ráno pouze 1 jasná čárka říkající milá maminko dnes holčička nebude. No jednoho pudižvíka máme a druhá/hý přijde az nadejde jeho čas:( tajemství úspěchu nemyslet na to a nechtít tolik tu holčičku k tomu chlapečku. Takhle na tom můžeme s manželem dále pracovat a o to jde 🙂
@veverkamaminka Ahojky, tak jak to s tebou vypadá?
Gratuluji ☺ možná jsem testík dělala brzy. Totiž v 10.mesicich mého synka mi přestalo mléko téct a v 11 už ani kapka a ted v jeho 13 měsících jsem se včera koupala a psa citlivá, tmavé bradavky a vystouplé žilky a dokonce při zmáčknutí teklo mlazivo. Manžel říka, že nemám jít k doktorovi dalších zbytečných vyhozených 50 korun jako za ten test takže čekám na zářijovou menstruaci. 😯
@hanulkaha Ahoj no vždyť píšu ,že příznaky by byli, ale nebudu věřit dokavad 14 dní nepřijdou měsíčky.

V 6 týdnu už je to jedno. Pozitivní bude celý den.