Mohu tomu opravdu věřit?
včera mi to nedalo a testla jsem a ono tohle. Přes rok marného snažení, když už jsem to vzdali. Jaký test je holky nespolehlivější?

Věřit bys měla pořád. Je tu maminka, co se snaží přes 15 let a nevzdala to. Rok je prd. Takže seber sílu at se miminko hezky vyvíjí a roste! 😎 Gratuluji.
15 let bych asi nedala. Holky je normální že mě bolí záda a podbřišek jako bych to měla dostat? někdy dost silně
ja se snazim osm let a ted me ceka za dva mesice ket tak velka gratulace
Kamarádka se snažila sedm let. 3 IVF, nespočet inseminací a nic. A po sedmi letech přirozeně holčička, které budou v únoru dva roky a zároveň se jim ve stejném měsíci narodí druhé dítko (také počato přirozenou cestou). Vzdávat něco po roce mi přijde trochu předčasné 😉
já jsem právě na prosinec objednaná na zjištění průchodnosti vejcovodů a případnou laparoskopii. V pondělí volám doktorovi a snad mě hned vezme, bojím se, že je to falešný poplach i když příznaky jasné
@fiedlermonika 8 let??od osumnácti??
nám se zadařilo po 14 letech. To jsou dvě čárky jak vyšité. Nevím, jak by ta čára už měla vypadat, abys tomu mohla věřit 😀
@weroniqqa jsi tehota- neni pochyb...testy jsou velmi citlive a tobe neukazuji naznak, ale poradnou dalnici 😆 gratuluji 😃
Krása !!!!!!!!!! Fakt neni pochyb 😀
děkuji moc holky, ted jen vydržet na návštěvu doktora
@weroniqqa cekani od kontroly ke kontrole je nejtezsi na prvnim trimestru 😃
@keny123 jj od osmnacti uz v patnacti me rekli za pokud chci mit miminko tak mam zacit se snazenim co nejdriv a stejne to nepomohlo ted chodim na ivf ale taky se zatím nedari
@fiedlermonika tak to me moc mrzi drzim pesti

gratulace 🙂