Moje těhotenské testy: Stalo se to někomu?
Dobrý den mam otázku jestli se to už někomu stalo??.. a bylo všechno v pořádku?? Moje poslední ms byla 1.8.byla sice slabší ale byla... Dnes jelikož sem měla divný pocit tak jsem zkusila tt.. Druha //se ukázala hned po namočeni.. Tt je dělán před chvílí takže s odpolední moči.. Děkuji za případné odpovědi

A určitě to byla ms? Nemohlo jit třeba o ovulaci? U té se občas trochu krvácí taky. Jinak to časově neodpovídá, kdybys byla těhotná z minuleho cyklu, tak už by čárka musela být silnější a kdyby toho prvního byla teprv ms, tak i za předpokladu brzké ovulace, by ještě nemohlo být ani zahnízděno.
@nihanin Ano stalo-s těmito fialovými testy věčně i silnější čárky a nebylo to těhotenství, ověř jinou značkou, pak taky jelikož už jsi měla termín MS i MS,tak jsi nejspíš už dlouho po ovulaci, takže bys musela dle mě mít na testu dálnici....
@krisstina93 ms byla první den špinění druhy den trochu krvácení a třetí den uz mi to končilo hodně moc slabě jen špinění jjnak to mívám az 5 dní..
@vikysek0987 ano to si říkám taky že uz by byla na testu dálnice.. Ale určitě zkusím i jinou značku třeba od dr. Max vím že mamatest dělá falešné duchy obcas ale to se mi vždy ukazal po nějakých minutách ale tento dnešní hned během peti vteřin.a výrazná . Tak jsem se divila ale určitě zkusím i jiný tt 🤦♀️
@princezna19 gratuluji ale vy zřejmě máte jiny případ me to vyšlo po ms a vám asi před ms ze?
Kamarádky maminka měla u obou těhotenství normální MS ještě ve třetím měsíci 🤷♀️ Holky už jsou dneska dospělé, takže asi to možné je 😉
@ninahin řeším úplně to stejné. 31.7 přišla menstruace přesně jako hodinky. Ještě ráno jsem si dělala TT a byl negativní a odpoledne se spustila menstruace v obvyklé délce a intenzitě. Předevčírem jsem si dělala ráno test, jelikož mě opravdu dost silně bolí prsa a podbřišek jako bych to zase měla dostat a na TT krásné čárky, sice žádné dálnice, ale taky žádný duch který by se musel lovit. Pro jistotu jsem si udělá ještě včera test jiné značky a opět pozitivní.... Vůbec nevím co si o tom myslet...
@f.nina no tak to jsme natom opravdu stejně neboť i ja si dělala den ms rano tt a negativní a odpoledne jsem začala spinit a dnes stoho tt jsem taky lovit nemusela hned po namočeni nabihala druhá.. Zítra ráno testnu a uvidí se ale jak píšeš ty taky nevím co si mám otom myslet 🤦♀️
@nihanin ja krvacela u obou tehotenstvi na zacatku...
@nihanin tak já si dneska raději zašla na krev jako samoplatce. Odpoledne budou výsledky, tak jsem zvědavá. Bylo by to fakt překvápko a taky velké štěstí. V únoru jsem podstoupila revizi v 11tt kvůli zamlkleho těhotenství. Byla jsem tak nějak smířená s tím, že to určitě neklapne tak brzo, tak jsem se na to vůbec neupínala a vlastně jsem to i tak nějak vypustila
@jana_001 ahojte holky tak dávám vědět večer sem zkousela další test ukazala semi opět ta sama čárka.. Dnes jsem zkusila další a je slabší takže slábne.. Nevim jak si to vysvětlit když v den ms test byl negativní.. Kdyby byl pozitivní a že teď slábne bylo by to biochemko ale teď nevim jak si to vysvětlit.. No zitra zkusím naposled další ale těhu to nebude.. Děkuji všem za odpovědi a zítra dám vědět
@jana_001 tak hodnota HCG je 4,9.. Sice tato hodnota spadá do negativních hodnot, ale dle Mudr je tak hraniční, že mi řekla, že se vsadí, že příští týden budu již v pozitivních hodnotách. Na kontrolní HCG jdu zase příští týden v pátek ať dáme nějaký čas růstu. Dle Mudr je velmi pravděpodobné, že se ovulace posunula buď těsně před menstruaci a nebo hned po ní, kdy je naprosto zcela běžné, že žena "odmenstruuje" Tady jde přesně vidět, že tělo je prostě nepředvídatelné a někdy, nějaké plánování je prostě na prd... Držte prosím holky všechny ✊ ať vše dobře dopadne. Samozřejmě dám vědět, jak jsem dopadla