Motání hlavy v těhotenství
Holky, chtěla jsem se zeptat v jakém týdnu jste pocitovali nechutenství a bylo vám blbě (zvracení a nevolnost?) Poslední dobou, citím že se mi strašně motá hlava😬 když čapnu a pak vstanu.
@denushka130 První nevolnost jsem pocítila v den, kdy jsem si pak večer dělala test (kvůli tý nevolnosti) a to jsem byla v 3+5 tt. Mě bylo fakt zle a na zvracení jak nikdy. No a od 6 tt jsem až do nějakého 13-14 tt trpěla na nevolnosti a zvracení.
@denushka130 Od 6. týdne a bylo to děsivý. Zvracela jsem ráno, zvracela jsem v poledne, zvracela jsem večer, smrděl mi celý svět a nebyla jsem schopná skoro nic pozřít. Trvalo to cca 12 dalších týdnů. Zhubla jsem 5 kilo, místo toho, abych dvě nabrala.
kolem desátýho týdne to začlo
Já jsem tak 6-7tt a není mi zle vůbec až si říkám jestli jsem vůbec těhotná 😀 Jenom mám nateklá prsa a nafouklé břicho, jinak žádné nevolnosti. Mohlo by to tak zůstat.

Od 6tt mi bylo špatně a pak jsem zacala i zvracet. Okolo 4. měsíce jsem musela z postele vstávat pomalu, jinak se mi motala hlava a dělalo se mi špatně z přetopené místnosti, tak jsem hodně větrala 🙂