Môžem byť tehotná? Mali sme chránený sex
Dobrý deň prajem,
verím, že mi pomôžete s vašimi serióznymi názormi. menštruáciu nemám pravidelnú, ale je to zvyčajne 32 - 36 dní, mám 19 rokov. V septembri mi prišla po 49 dňoch. Nemala som v septembri ani v auguste pohlavný styk, len s priateľom peeting. Teraz mi mešká už 2. deň menštruácia. Doobeda sa mi zatočilo v hlave, keď som vstala a aj mi bolo trochu zle od žalúdka, ale to bola len chvíľa. Tento mesiac som s priateľom mala sex, ale chránený, čiže kondóm. Ani raz neejakuloval do mňa, stále sme skončili oveľa skôr. Myslíte, že môžem byť tehotná? Mne to nejde do hlavy, aby som z takého niečoho mohla otehotnieť, a preto vás prosím o vaše skúsenosti a názory. Detičky mám veľmi rada, ale vzhľadom na môj vek mám ešte dosť času. A myslím, že sa správame s priateľom aj dosť zodpovedne, keďže používame ochranu, ale ja si už začínam namýšlať, že čo ak som mohla aj napriek tomu otehotnieť. Ďakujem.
A myslíte, že to môže byť aj tehotenstvo?
@ivetavjtsskv udělej si těhotenský test, ale podle mě nejsi, pokud máš nepravidelnou MS! Pokud má někdo nepravidelnou ms, tak má už tak těžký otěhotnět. Navíc když se s přítelem chráníte. My sme se nechránili 2roky! Mám nepravidelnou ms! A mimi stejně nepřišlo, na to abych otěhotněla sem pak nakonec musela brát hormony.
@ivetavjtsskv To nemohu tušit.Skoč do lékárny nebo do drogerie pro test a uvidíš do dvou minut. 😉
Pokud máš problém s nepravidelnou MS,může to být opět jen ten problém s nepravidelností.
Nebo můžeš být nastydlá...
A ešte by som chcela poznamenať, že som bola u lekárky, lebo mám zapálené stehno a prišla na mňa taká horúčava, myslíte, že to môže byť príznak tehotenstva? Ale predsa žena otehotnie, ak muž dosiahne orgazmus v nej a môj priateľ nedosiahol orgazmus ani raz :( už neviem čo si mám myslieť a na tehotenský test je asi ešte skoro :/
@ivetavjtsskv příznak těhu to si nemyslím.Test je vhodný si udělat cca 7.den po termínu,když MS nedorazí.
A pokud si myslíš,že je na test brzy,tak podle mě žádné příznaky mít ještě nemůžeš.Na ty je dost brzy.
@ivetavjtsskv Ona tam vždy ta možnost je, ale tady si myslím, že Ti MS pouze mešká a motání a zle od žaludku, může být aj tlakem bo se třeba více sleduješ... Test Ti ještě nic ukázat nemusí. Jestli máš strach a na případné těhotenství připravená nejsi, tak běž na ženské. Vezmou Ti krev a poznají jestli jsi bo nejsi. Možná Ti dají vyvolávačku na MS. Kdyby ani po vyvolávačce nedorazila, tak jsi s velkou pravděpodobností těhotná a záleží, jak se k tomu s partnerem postavíte. Jinak, nepravidelná MS neznamená, že otěhotnění bude těžší, to je nesmysl. Ovulace s menstruací se nijak neovlivňuje, takže ačkoli nedostaneš MS ovulace klidně může probíhat a může být také nepravidelná. Možná bych zkusila měření bazální teploty, ta Ti toho hodně poví. Poznám kdy mám ovulaci, kdy přijde MS a teď při ustálené teplotě 37,2 aj těhotenství 🙂
@ivetavjtsskv Kdy jsi to měla dostat?
Mešká mi to približne 2 dni, teraz mám aj zapálenú nohu, tak neviem či aj z toho mi nemôže prísť občas zle, lebo ma to veľmi bolí. A vy si myslíte, že aj keď sa partner ani raz neurobil do mňa, tak je tam nejaké riziko? Mali sme kondóm, bol v poriadku, ejakuloval až potom keď sa sám dokončil.
@ivetavjtsskv Myslím,že těhu nejsi.Pokud používáte ochranu je velmi malá pravděpodobnost!
A zpoždění o dva dny...je opravdu brzy na nějaké závěry.
A zapálenu nohu...co přesně máš na mysli?
No asi mám tam nejakú hnisavú vyrážku, beriem na to aj antibiotika, ale to len 1. deň a asi to bude potrebovať chirurgický zákrok. A ďakujem, ja si tiež myslím, že tehotná nemôžem byť, aj priateľ mi to hovorí, že tehotná by som mohla byť, ak by ejakuloval do mňa, ale ja som taká bojazlivá.
@ivetavjtsskv noha nemá s těhu vůbec nic společného.
Být tebou,tak se nestrachuji!!Myslím,že těhu nejsi!
Chvíáím,že přistupuješ k sexu zodpovědně na svůj věk!
Možná ti může být nevolno i s těch antibiotik.Na žaludek jsou nic moc. 😉
Ďakujem za povzbudenie a myslíte, že si mám ísť kúpiť test? Ukáže mi to tak skoro?

@ivetavjtsskv co zkusit těhotenský test?!
A nevolnosti mohou být pouze vsugerované!!