Možné příznaky těhotenství nebo jen předmenstruační syndrom?
Ahojky holky, máme dceru 2,5 roku a neplánujeme další mimi, manžel by chtěl, ale já se ještě necítím, už takhle mi dcera dá dost zabrat. Ještě je kojená, tudíž hormonální ant. nemohu, (chci ji hlavně kvůli akné) takže tělísko, injekci, kroužek nechci.. jde mi o hormonální HA, narazila jsem na nějaké čípky i krém proti otěhotnění, mělo to dost vysokou ochranu asi 95% tak ji používáme nově okolo měsíce a dodržujeme to jak máme. ALE..
Teď poslední 3-4 dny lehce po styku krvácím a druhý den je to v pohodě, začalo mě bolet břicho (jak kdyby podbřišek) takže chodím celkem často na stolici, někdy mám zase zácpu… chvíli nemám chuť k jídlu vůbec a naopak včera jsem se teda rozežrala.. snedla jsem asi půl sklenice kyselých okurek upozornuji se zmrzlinu a pak jsem si to namocila do lipánku, rizek a hned po tom nutela, skoricovy donut a mandarinka..
dnes ráno donut s čokoládou a asi 5 min na to chlebicek se šunkou, furt bych jedla.
Žaludek mám na vodě, cítím se taková nevyspalá, malátná, jako by na mě něco lezlo.. MS byla asi před 8-9 dny, tak si říkám, jestli se zase připravuje a je to ten PMS nebo třeba viróza..?
Zažila jste některá?
Děkuji mockrát!
@lencaa11 Já chci právě hormonální, kvůli akné, ale teď nemohu kvůli kojení, proto nechci platit nějaké pálky za nehormo, když chci postupně odstavit 😔
Děkuji moc za odpověď a zkusím😊🍀
Za nehormonalni telisko je cena od 800kc jinak hormonální prášky jsou i pro kojící a třeba hormonální telisko cena 3500kc atd a to může te mít i pri kojení a po kojení klidně asi bych volila něco v tom směru no ty čípky vám můžou dělat tu neplechu
@lencaa11 Ale nezmizí mi akné 😔😀

To krvácení muze bejt z těch čípku nemusí to sedet jinak Ms jste měla před 9 dny tak teď tělo se připravuje jako že hormonálně na ovu tak že může to bejt od ovu nebo i možné těhotenství je to 50/50 může to bejt cokoliv a když nechcete hormony co nehormonalni HA asi bych za 14 dní vyzkoušela test pro jistotu