Možné těhotenství. Co myslíte?
Ahoj holky, dneska mám 10 dnů do menstruace a mám dlouhé cykly asi 38 dnů. Plodné dny nehlidam. Teď jsem si delala testy. Je vážně možné ze to konečně dopadlo!? Jsem z toho hrozné nesva. 9 měsíců se snažíme a z toho jeden potrat. Mám bolest prsou a podbrisku. Čárky mi prijdou dost viditelné.

@marta_kovar zkusila bych ještě radši nějaký lepší test třeba ten digitální od clearblue a budes to vědět na stopro😊
@denisa777000 Mám to v plánu. Děkuji. Snad konečně to vyjde.
@marta_kovar no vypada krasne pozitivne.... a kolik dni mas po ovulaci, ze mas jeste 10dnu do ms??
@baarus21 Upřímně nevím. Ale dle všeho byla na začátku.
@marta_kovar Hezky pozitivní 🙂
@alilali Jsem objednána na gynekologii tak se snad dozvíme něco víc a lepší zprávy. 😊
Pokud byla ovulace dřív tak by i menstruace byla dřív, ne až za těch deset dni. Za mě je test jasný a přeju ať všechno probíhá jak má 🙂
@corry21 To máte pravdu. Bohužel jelikož jsem si ovulaci nehlídala tak nemám vůbec překlad. 😏
Moc děkuji! ❤️
ano ano, tam to bude 🙂
@marta_kovar Já bych věřila tomu co vidím a měla radost že to vyšlo. To jak to bude dál nikdo neví, ale člověk vždy věří, že to dobře dopadne. Takže pozitivní myšlení to chce, když už je pozitivní i test.
@marta_kovar za mě jsou to vyhozené peníze za test, myslím že papírový ti řekl úplně to stejné.
@vendelinka08 Řekl ale mě spíš zajímalo kdy došlo k početí. Protože mít týden před MS takhle pozitivní test je zvláštní. Tak jsem aspoň zjistila, že ovulace byla ihned po menstruaci. A mně 180 Kč nepřijde zase nějaká hrozná částka. 😊
@marta_kovar krasne dve carky snad muzu gratulovat a prat stesti🙂ja plodne dny take nepocitam jen podle aplikace kam si zadavam MS...Ja mam do MS 19 dni...Posledni MS byla takova zvlastni a musim rict ze je to poprve co mam od konce MS slabe bolesti v podbrisku..porad si rikam ze jsem si nekde namohla sval nebo tak neco a nevenuju tomu pozornost protoze jsem si myslela ze otehotnet hned po MS je nerealne...ode dneska bych dle apky mela mit plodny tyden tak zacnu delat i OVU testy abych si overila zda to tak je🙂drzim palce at vse vyjde a jde tak jak ma🙂
@nagojka Moc dekuji. ❤️ Já jsem taky jela podle aplikace a očividně to bylo k ničemu. Ale je pravda ze po potratu jsem si delala ovu test a měla jsem ho jak to mělo být podle aplikace, uprostřed cyklu. Ale od te doby jsem už nedelala žádný ovu test. A očividně náhoda je náhoda. Budu na tebe myslet a držet ti palce! ❤️
@marta_kovar dekuji ja to ted testy akorat overim zda apka pocita spravne a pak na to taky kaslu me by z toho hrablo asi...porad delat testy a merit teplotu...jasne mimco moc chci jako nic jineho ale vse s rozumem vseho moc skodi🙂dekuji za palecek bude potreba

@marta_kovar muze být ale jeste to může dopadnout jakkoli.