Možné těhotenství po interupci: Kdy očekávat menstruaci?
Milé dámy, chtěla bych se Vás zeptat 12/6 jsem šla ze zdravotního důvodu na interupci, ( já měla špatnou krev a miminko mělo špatnou plodovou vodu takže bych to mohla mít do porodu mrtvé ).
Přítel mel i svou hlavu a přesně po týdnu sme spolu spali krvácela sem 2 dny a špinila sem týden do toho dalšího pondělka kdy jsem s přítelem měla styk , on se do mě udělal , a teď stále čekám na MS i když brzo je možné že můžu otěhotnět znovu a za jak dlouho mám počítat s možnou MS
Děkuji
"přítel měl i svou hlavu?" Tzn vy jste nechtěla ale on ano?
Jinak viz výše, riskování to je....
Myslim, ze ta ms pride az cca po 6 tyzdnoch od zakroku. Btw to sa tyzden po interupcii nechas znova oplodnit lebo "pritel ma svou hlavu" ? Tak to ti gratulujem k vyberu pritele 🙄
@katherine177 já krvácela jen 2 dny potom už nic za ten týden už sem nekrvacela
@nikyvop Jde o to, že jste měli dodržet šestinedělí... a to nejen z důvodu zavlečení infekce do tvých cest, ale pokud bys otěhotněla takto brzy po interupci, je vyšší riziko potratu v pozdější fázi těhotenství z důvodu nedostatečně či špatně uchyceného plodového vejce, či právě zanesené infekce a podobně.. tak držím palce. Přitele nekomentuju, pokud si postavil hlavu za cenu ohrožení zdraví v průběhu tvé rekonvalescence ..
@nikyvop jste v 6 neděli to že jste jen 2 dny krvácela neznamená že můžete hned hopsat o jedno mimi jste přišla a to vaše tělo potřebuje se dát doporadku vám nevadí že skrz zánět můžete přijít o dělohu ,nemít už děti atd....jako ať si přítel hazarduje že svim zdravím jste dospělá tohle nechápu Ms od zakroku může přijít 4-6 týdnů
To, že jsi krvácela 2 dny nic nemění na tom že je to blbost. Já třeba po porodu krvácela cca 5 dní, potom asi týden nic a potom zase. Takhle se to opakovalo dvakrát....takže krvácení 2 dny nutně neznamená že už je po všem....Zbytek příspěvku je totální nezodpovědnost.
Doktor tě snad poučil jak se po interupci chovat a měl k tomu důvody, na které x let studoval, takže to že přítel i přes to nechce gumu je na kopanec do koulí a ne na sex.

@nikyvop tak mít sex takto brzo po zákroku a ještě krvácet ,riskujete nejen riziko zánětu ,ale otěhotnět znovu můžete taky ...