icon

Možnost otěhotnění po samovolném potratu: Co dělat?

miasanny
28. led 2025

Zdravíčko vím, že toho je spoustu, ale nakonec mi to stejně nedalo.
Minulý měsíc 22.12.24 jsem prodělala samovolný potrat/ zamlklý (nevim jaky je v tom rozdíl) v 6tt a do 17.1. Jsem měla neschopenku od gynekoložky.
Teď momentálně stále od té doby vyčkávám příchod MS asi cca 3týdny po sp jsem měla ovu i tt negativní a pak nejdřív pořád pozitivní ovu. Včera jsem se rozhodla nakonec udělat TT a byl pozitivní. Chci se jen zeptat zda je možné otěhotnět takhle brzo po sp? Ptám se protože většinou všude čtu články o tom, že to možné být nemůže kvůli absenci ovulace, která prý před prvním novým cyklem po potratech není.
Měla to tak některá z vás?? Mám volat doktorce nebo to spíš radši nechat na později??

Možnost otěhotnění po samovolném potratu: Co dělat?
hezz17
28. led 2025

Muze jeste odeznivat hcg

miasanny
autor
28. led 2025

@hezz17 ja prave ze testy delala i 14 dni po sp a bylo snehobilo a ted jsou opet pozitivni tak nevim jestli to je nejaky zbytek nebo tak

hezz17
28. led 2025

Tehotenstvi to byt taky muze, coby ne

lencaa11
28. led 2025

@miasanny klidně to může bejt nove těhotenství zašla bych na krev aspoň 2 krat

chumlee71
28. led 2025

@miasanny já jsem takhle otěhotněla, určitě je to možné

felis
28. led 2025

@miasanny klidně můžeš být těhotná. Bývalá kolegyně takhle otěhotněla taky. Jeden měsíc SP a dalsi mesic už nepřišla MS 😃 naopak to ze ovulace teda nekdy asi proběhla znamená, že Tvoje telo funguje jak má. Na nějaký, co by mělo být vůbec neber zretel. Každá jsme originál 😃
Dej vědět, jestli test sílí. Držím palce.

misha31
29. led 2025

Ano, ja v roce 2023 prodelala potrat v 6tt a hned dalsi mesic tehotenstvi a mam rocniho syna

kosi_cek
29. led 2025

Může to být klidně další těhotenství, taky jsem zažila, potratila jsem v 8.tt a přesně 42týdnů od 1.ho dne potratu jsem porodila. Já si měřila bazální teplotu a ovulaci jsem normálně zaznamenala, ale až když se mi nerozjelo krvácení v patřičném odstupu, dělala jsem test a byl pozitivní, vůbec jsem s tím právě tehdy nepočítala, protože v cca době očekávané menstruace jsem zavhytila drobné zakrvácení a jelikož pocity byly hodně na menstruaci, tak mi to přišlo jasný, ovšem bylo to jinak... každopádně, kdybych tehdy neměřila tu bazální teplotu, tak už bych byla mimo úplně, přejít takto z těhotenství do těhotenství bylo prostě takové přinejmenším zvláštní...

ele_nka
29. led 2025

@miasanny já to tak měla a bylo z toho prosperující těhotenství se šťastným koncem, držím palce 🍀

miasanny
autor
30. led 2025

@lencaa11 už jsem se pro jistotu objednala v pátek 🙂 děkuju

miasanny
autor
30. led 2025

@misha31 jéé tak to moc přeju 😇 doufám, že budu mít také takové štěstí 🥰😇

miasanny
autor
30. led 2025

@felis určitě dám 😇😇 v pátek jdu i na krev tak doufám že budu mít štěstí, zatim nemám ani příznaky. Pořád jsem vyčkávala na ms, tak jsem trochu mimo. 😅

miasanny
autor
30. led 2025

@ele_nka děkuju 😇doufám v to samé 🥰

miasanny
autor
31. led 2025

@felis dneska jsem byla na krvi a test si dělala taky. Co se tyce ty krve tak tomu moc nerozumim ale jinak test vypada že zesílil 🥰

lencaa11
31. led 2025

@miasanny HCG je pozitivní vypadá to že jste nove těhotná cca 4-5 týden +-

felis
31. led 2025

@miasanny no jsi těhotná... gratuluju 😃

miasanny
autor
31. led 2025

@felis děkuju ❤️❤️❤️