Možnost těhotenství navzdory negativnímu testu?
Ahojky holky,
chci se zeptat.
Měla jsem 1.den menstruace 10.05., ovulaci cca 21.05. a teď jsem měla dostat 10.06. menstruaci a už 4. den není. Test jsem si zkoušela a je negativní. Myslíte, ze by to mohlo být těhotenstvím? Měla jsem asi před 10 dny i bolesti podbrisku, citlivá prsa, bolesti hlavy, ale teď vše ustalo. Děkuji
Tak opet malicko pocitani....pokud mas cyklus cca 30 dnu dlouhy, tvoje ovulace nespada na 21.ale cca o tyden pozdeji. Lutealni faze je v prumeru 14 dnu. Samozřejmě může byt kratsi i o neco malo delsi (12-16) ale 20 dnu opravdu ne. A pokud rikas,ze si mela nejake bolesti deset dni zpet, pravdepododne slo o ovulaci. Taky,pises ze ms si ocekavala 10.6. ale ze uz ji cekas 4 den, ale vis ze kdyz si tohle psala bylo 10.6. ,tedy nemohla si mit 4 dny zpoždění ze? 🤭
@moni666 ahojky.Je možné,že se ti mohla jen posunout.Já ji dostávala pravidelně vždy první den v měsíci a pak se mi šoupla a jednou prišla 30,pak zase 28,pak mi zase pro změnu vynechala úplně a minulý měsíc dorazila 26.5.Jsem zvědavá na tento měsíc.Hlavně se nestresuj.I stres dělá svoje.🙂

@moni666 Ahoj, těžko říct. Zkousej testovat. Nebo si zajdi na odběr hcg z krve jako samoplatce.
Ale pokud jsi měla ovu 21.5., dnes bys už určitě videla něco na testu.
Treba se ovu posunula.